Wszystko do pieczenia i gotowania od Arche Naturküche
Produkty do pieczenia, środki wiążące i żelujące: 12 artkułów
-
Arche Naturküche Bio kamień winny proszek do pieczenia 3 sztuki, 54 g
- 1 torebka na 500g mąki
- Do lekkiego i zwartego ciasta
- Bez fosforanów
-
Arche Naturküche Bio Kuzu, 125 g
- Roślinny zagęstnik
- Neutralny smak
- Proste użycie
-
Arche Naturküche Pektyna jabłkowa, 20 g
- Na 1,3 kg owoców
- Szybko żeluje
- Bogata w błonnik i niskokaloryczna
-
Arche Naturküche Bio Tapioka skrobia, 200 g
- Środek wiążący do zup i sosów
- Z manioku
- Również do Bubble Tea
-
Arche Naturküche Bio środek żelujący do owoców, 22 g
- Na 1 kg owoców
- Neutralny w smaku
- Bez dodatku cukru
-
Arche Naturküche Bio Agar Agar, 30 g
- Żelatyna roślinna
- Z czerwonych wodorostów
- 2 łyżeczkami zastąpisz 6 arkuszy żelatyny
-
Arche Naturküche Bio skrobia z korzenia maranta, 125 g
- Wegański środek wiążący
- Neutralny smak
- Wszechstronna
-
Arche Naturküche Bio usztywniacz do śmietany, 24 g
- 3 saszetki po 8 gram każda
- 1 saszetka na 200-250 ml płynu
- Idealny do nadzień tortów
-
Arche Naturküche Bio VegEgg wegańskie jajko, 175 g
- Z mąki łubinowej i skrobi kukurydzianej
- Proste w użyciu
- 1 łyżka zastępuje 1 jajko
-
Arche Naturküche Bio mąka z gumy guar, bezglutenowa, 125 g
- Roślinny środek zagęszczający
- Z lub bez gotowania
- Bardzo wydajna
-
Arche Naturküche Bio cukier waniliowy, 40 g
- Opakowanie 5 sztuk
- Zmielone laski wanilii
- Z cukrem trzcinowym
-
Arche Naturküche Bio polewa do ciasta, bezbarwna, 15 g
- 3 torebki po 15 g każdy
- Na każde 250 ml wody lub soku
- Z roślinnym Agar
Wszystkie ceny zawierają VAT