CAPUTO 1924 - Młyn Neapolu
Od 1924 roku CAPUTO produkuje szeroką gamę mąk dla profesjonalnych piekarzy i tych, którzy chcą nimi zostać. Ponad trzy pokolenia neapolitańskich mistrzów młynarstwa wnoszą swoją wiedzę do różnych rodzajów mąki. Dla wyjątkowo wysokiej jakości, na jaką zasługuje każda pizza i makaron.
CAPUTO: 7 artkułów
-
CAPUTO Mąka pszenna Pizzeria Typ 00, 1.000 g
- Dobrze się łączy
- Bardzo elastyczna
- Lekkie, chrupiące ciasto
-
CAPUTO Mąka z pszenicy durum do makaronu, 1.000 g
- Elastyczne, drobno porowate ciasto
- Idealna do wyrobu domowego makaronu
- Również do słonych wypieków
-
CAPUTO Mąka z pszenicy miękkiej Manitoba typ 0, 1.000 g
- Do ciast o długim czasie wyrastania
- Świetna do panettone
- Z Włoch
-
CAPUTO Mieszanka mąk bezglutenowych Fioreglut, 1.000 g
- Z mąką gryczaną
- Do chrupiących wypieków
- Z Włoch
-
CAPUTO Mąka pszenna Cuoco, 1.000 g
- Idealna do pieczenia pizzy
- Bardzo elastyczna
- Większa zawartość białka
-
CAPUTO Naturalne drożdże na zakwasie, 1.000 g
- Do pieczywa i ciastek
- Krótki proces dojrzewania
- Łatwe w użyciu
Wszystkie ceny zawierają VAT