Octy i oleje
Idealne do dresingu
Szukaj według kategorii
Octy i oleje: 325 artkułów
-
Bauernhof JÖBSTL, vulgo STINDL Styryjski olej z pestek dyni COG, 1.000 ml
- 100% czysty styryjski olej z pestek dyni COG
- 20 lat ciągłego złotego medalu z maksymalną liczbą punktów
- Nagroda Gault&Millau 2019, 2020 & 2023
-
Naturprodukte Fuchs Olej z pestek dyni ChOG, 1 l
- Kulinarny specjał
- Wyjątkowy smak
- Gęsty i ciemnozielony
-
Josef & Hedwig Hödl Styryjski olej z pestek dyni COG, 1000 ml
- Produkcja tradycyjna
- Wykonany z najlepszych dyń
- Wspaniały orzechowy smak
-
Jordan Olivenöl Jordan oliwa z oliwek extra, 250 ml
- Wysoka jakość
- Naturalnie przetwarzany
- Wyjątkowy smak
-
Ölmühle Solling Olej kokosowy Naturland /Fair Nativ, 1 l
- Olej kokosowy extra virgin
- Łagodny smak kokosowy
- Cenne składniki
-
Ölmühle Solling Niefiltrowany organiczny olej z czarnuszki, 500 ml
- Szczególnie gęsty
- Intensywny smak
- Z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego
-
Ölmühle Solling Olej kokosowy natywny, 1000 ml
- Świeży, zimno tłoczony
- Idealna alternatywa dla masła
- Bardzo wysoka jakość
-
Kürbishof Koller Styryjski olej z pestek dyni COG butelka, 1 l
- Z chronionej geograficznie uprawy
- Tradycyjne przetwarzanie
- Smak orzechowy
-
Schalk Mühle Styryjski olej z pestek dyni Demeter COG, 500 ml
- Starannie tłoczony na zimno
- Tylko regionalne nasiona dyni
- Idealny do sałatek i zimnych potraw
-
Ölmühle Fandler Bio olej z orzeszków ziemnych, 500 ml
- Orzechowo-ziemisty
- Cudownie aromatyczny
- Intensywny smak
-
Ölmühle Fandler Bio olej z orzechów włoskich, 500 ml
- Tłoczony na zimno
- Intensywny orzechowy smak
- Z ręcznie siekanych orzechów włoskich
-
Ölmühle Solling Organiczny czerwony olej palmowy, naturalny - Naturland Fair, 1 l
- Typowy dla tego rodzaju smak
- Intensywny pomarańczowy kolor
- Pochodzenie: Ghana
-
Kürbishof Koller Styryjski olej z pestek dyni COG puszka, 0,50 l
- Z chronionych geograficznie upraw
- Orzechowy smak
- Przetwarzany przy użyciu tradycyjnych metod
-
Cosmoveda Pure Ghee Bio, 500 g
- Ajurwedyjski tłuszcz maślany
- Wszechstronny
- Można przechowywać nawet bez chłodzenia
-
Ölmühle Fandler Bio olej z orzechów makadamia, 500 ml
- Organiczny luksusowy olej
- Prawdziwa pyszność
- Rewelacja smakowa
-
Steirerkraft Styryjski ocet jabłkowy, 500 ml
- Najwyższa jakość
- Przechowywany przez 3 lata
- 5% kwasowości
-
Tartuflanghe Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia z dodatkiem czarnej trufli, 100 ml
- Z drobnymi plasterkami trufli
- Do uszlachetniania wielu potraw
- Szczególnie ekonomiczny
-
Berghofer Farmery Styryjski olej z pestek dyni w puszce, 1.000 ml
- W 100% czysty olej z nasion pierwszego tłoczenia
- Idealny w podróży
- COG
-
Berghofer Farmery Styryjski olej z pestek dyni, 1.000 ml
- Rodzime pochodzenie
- Pełny w smaku
- Wszechstronne zastosowanie
-
Ölmühle Fandler Bio olej z orzechów laskowych, 250 ml
- Tłoczony na zimno
- Delikatny aromat nugatu
- Intensywny słodki smak
-
Rapunzel Bio pasta z prażonych migdałów z cukrem kokosowym, 1 l
- Czysty olej słonecznikowy
- Neutralny smak
- Można podgrzewać do wysokich temperatur
-
Rudolf Lugitsch Organiczny styryjski olej z pestek dyni COG, 1.000 ml
- 100% pestek dyni z Austrii
- O orzechowym aromacie
- Mielone w kamiennym młynie
-
Obsthof Neumeister Ocet jabłkowy przechowywany w beczce dębowej barrique Bio, 500 ml
- Ze styryjskich jabłek
- Przechowywany minimum 3 lata
- Delikatnie kwaśny
Wszystkie ceny zawierają VAT
Przygotowanie oleju zalicza się do najstarszych procesów produkcji żywności w historii. Ocet już w starożytności był tworzony z kwaśnych soków owocowych i mieszany z wodą oraz ceniony jako napój.