Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
Starożytne zboża i alternatywne mąki: 67 artkułów
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Sapore di Sole Bio mąka z ciecierzycy - bezglutenowa, 350 g
- Delikatny, orzechowy aromat
- Do wypieków, placków i innych
- Naturalnie bezglutenowa i lekkostrawna
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z komosy ryżowej, bezglutenowa, 350 g
- Do pieczenia i gotowania
- Bomba witaminowa z dużą zawartością substancji odżywczych
- Naturalnie bezglutenowa
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Arche Naturküche Bio mąka z gumy guar, bezglutenowa, 125 g
- Roślinny środek zagęszczający
- Z lub bez gotowania
- Bardzo wydajna
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
CAPUTO Mieszanka mąk bezglutenowych Fioreglut, 1.000 g
- Z mąką gryczaną
- Do chrupiących wypieków
- Z Włoch
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
Govinda Mąka z manioku bio, 450 g
- Łagodny smak
- Szczególnie delikatna konsystencja
- Z błonnikiem
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
-
Alnatura Bio mąka sojowa, 300 g
- Delikatny smak własny
- Właściwości wiążące
- Wegańska, bezglutenowa, bogata w białko
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z amarantusa, bezglutenowa, 350 g
- Orzechowy, delikatny smak
- Do pieczenia i gotowania
- Naturalnie bezglutenowa i bogata w składniki odżywcze
-
Rapunzel Organiczna mąka kokosowa, 250 g
- Szczególnie delikatna i aromatyczna
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
- Do zup, wypieków, koktajli i innych
-
Ölmühle Fandler Mąka z nasion dyni, 400 g
- Idealna do kuchni wegańskiej
- Delikatny orzechowy smak
- Częściowo odolejona
-
Sapore di Sole Mąka orkiszowa - pszenica samopsza bio, 500 g
- Wysoka zawartość białka i błonnika
- Niskoglutenowa i organiczna
- Do pieczenia i gotowania
-
Ölmühle Fandler Organiczne mąka z siemienia lnianego, 400 g
- Delikatna suche w smaku
- Do chleba, ciast i ciastek
- Cenny składnik również do kuchni wegańskiej
-
SteirerReis Fuchs Mąka kukurydziana , 350 g
- Świetna alternatywa przy celiakii
- Bogata w węglowodany
- Źródło białka roślinnego
-
SteirerReis Fuchs Mąka gryczana "Heidenmehl", 400 g
- Z łuskanej kaszy gryczanej
- Wykonana z dbałością
- Idealna do gotowania
Wszystkie ceny zawierają VAT