Mąka do gotowania i pieczenia
Mąka: 108 artkułów
-
Stöber Mühle Mąka orkiszowa jasna, 1 kg
- Obszar produkcji: Waldviertel
- Staranne wykonanie
- Alternatywa dla mąki pszennej
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 405, 1 kg
- Idealna do ciast i jasnych wypieków
- Bardzo drobna zmielona
- Organiczna jakość z Niemiec
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 1050, 1 kg
- 100% pszenicy z upraw Demeter
- Wysoka zawartość ziarna
- Wspaniałe właściwości do wypieków
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 550, 1 kg
- Idealny do ciasta na pizzę i ciast drożdżowych
- Drobno zmielona
- Jakość organiczna z Niemiec
-
Alnatura Bio mąka orkiszowa typ 630, 1 kg
- Idealna do ciast i jasnych wypieków
- Bardzo drobno zmielona
- Organiczna jakość z Niemiec
-
Stöber Mühle Mąka pszenna 480 gruboziarnista, 1 kg
- Austriacki produkt naturalny
- Szczególnie nadaje się do ciasta drożdżowego
- Doskonała jakość
-
CAPUTO Mąka pszenna Pizzeria Typ 00, 1.000 g
- Dobrze się łączy
- Bardzo elastyczna
- Lekkie, chrupiące ciasto
-
Alnatura Bio mąka orkiszowa typ 1050, 1 kg
- Idealna do chleba i pieczywa
- Lekko zmielona
- Jakość organiczna z Niemiec
-
Alnatura Bio pełnoziarnista mąka orkiszowa, 1 kg
- 100% orkiszu
- Do pieczenia i gotowania
- Z upraw Bioland
-
Sapore di Sole Bio Perciasacchi - pełnoziarnista semolina z pszenicy durum, 1.000 g
- Bogata w błonnik i składniki odżywcze
- Delikatnie zmielona kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1, 1 kg
- Prazboża z regionu Emilia Romagna
- Do ciasta na makaron, słodkich i pikantnych wypieków
- Bogata w błonnik i smaczna
-
Alnatura Pełnoziarnista mąka pszenna Bio, 1 kg
- Do pieczenia i gotowania
- Zmielona z całego ziarna
- Zachowane zostały warstwy zarodkowe i powierzchniowe
-
Stöber Mühle Mąka pszenna 1600, 1 kg
- Idealna do robienia ciemnego chleba
- Zapewnia ciemną skórkę
- Najlepsza jakość z Austrii
-
CAPUTO Mąka z pszenicy durum do makaronu, 1.000 g
- Elastyczne, drobno porowate ciasto
- Idealna do wyrobu domowego makaronu
- Również do słonych wypieków
-
Mulino Sobrino Mąka z pszenicy durum bio, 1 kg
- Do ciasta na makaron i chleb
- Może być stosowana podobnie jak semolina z pszenicy durum
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z komosy ryżowej, bezglutenowa, 350 g
- Do pieczenia i gotowania
- Bomba witaminowa z dużą zawartością substancji odżywczych
- Naturalnie bezglutenowa
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Sapore di Sole Bio mąka z ciecierzycy - bezglutenowa, 350 g
- Delikatny, orzechowy aromat
- Do wypieków, placków i innych
- Naturalnie bezglutenowa i lekkostrawna
-
Stöber Mühle Mąka pszenna typu mąka do pizzy, 1 kg
- Wykonane z lokalnej pszenicy
- Najlepsza jakość z Austrii
- Wszechstronne zastosowanie
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Ölmühle Fandler Mąka z nasion dyni, 400 g
- Idealna do kuchni wegańskiej
- Delikatny orzechowy smak
- Częściowo odolejona
Wszystkie ceny zawierają VAT