Sapore di Sole Bio Perciasacchi - pełnoziarnista semolina z pszenicy durum, 1.000 g
Starożytne zboże to udoskonalania potraw i wypieków
18,99 zł
(18,99 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Bogata w błonnik i składniki odżywcze
- Delikatnie zmielona kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
Nr art.: EF-720003, Zawartość: 1.000 g, EAN: 8052286873627
Opis
Pszenica durum Perciasacchi jest również znana jako „długi orkisz” i jest jedną ze starożytnych odmian zbóż Sycylii. Ziarno jest bardzo delikatnie mielone kamieniem w Modica w niskiej temperaturze do aromatycznej pełnoziarnistej semoliny. Dzięki temu procesowi cenne składniki i aromaty zostają zachowane. Produkt ten udoskonali wiele potraw i wypieków - wyjątkowy składnik dla prawdziwych smakoszy.
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Pochodzenie: | Włochy |
Może zawierać śladowe ilości: | F - soja, M - gorczycy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Składniki
- 100 % pełnoziarnista semolina z pszenicy durum [1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio Perciasacchi - pełnoziarnista semolina z pszenicy durum
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja