Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1, 1 kg
Uzupełnia piekarnie dbające o odżywianie
11,99 zł
(11,99 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Wariant (typ):
Właściwości i zalety
- Prazboża z regionu Emilia Romagna
- Do ciasta na makaron, słodkich i pikantnych wypieków
- Bogata w błonnik i smaczna
Nr art.: EF-576002, Zawartość: 1 Kilogram, EAN: 8052286872255
Opis
Stare odmiany zbóż rosną na polach regionu Emilia Romagna dostając nowe życie i są starannie przetwarzane na miejscu. Ta wyjątkowo delikatnie zmielona mąka z ekologicznych prazbóż zawiera wiele błonnika oraz wartości odżywczych. Smakuje bardzo aromatycznie! Udoskonali ciasto na makaron i wypieki deserowe, a wymieszana z mąką typu 2 stworzy cudowne chleby i ciasta na pizzę.
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Pochodzenie: | Włochy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Składniki
- 100 % mąka z pszenicy miękkiej typ 1 [1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1428 / 341 kj / kcal |
tłuszcz | 1,3 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
węglowodany | 67 g |
w tym cukier | 1,9 g |
substancje balastowe | 6,4 g |
białko | 12 g |
sól | 0,00 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
- Nie jest dostępna żadna recenzja