Składniki i przybory do własnoręcznie zrobionego Sushi od Arche Naturküche
Wszystko do Sushi: 12 artkułów
-
Arche Naturküche Bio sos sojowy Shoyu, 145 ml
- Zawiera alkohol
- Fermentowany sos sojowy z pszenicy
- Słonawy i lekko pikantny
-
Arche Naturküche Bio Tamari, 750 ml
- Sos sojowy bez pszenicy
- Pikantny, mocny smak
- Idealny do pieczenia i gotowania
-
Arche Naturküche Bio ocet ryżowy Genmai Su, 250 ml
- Kwas octowy 5,2%
- Lekko kwaskowaty smak
- Idealny do ryżu sushi
-
Arche Naturküche Bio ryż do sushi, 500 g
- Ryż okrągłoziarnisty Selenio
- Idealny dla Nigiri i Maki
- Również jako dodatek
-
Arche Naturküche Sushi Nori, prażone, 17 g
- Czerwone wodorosty
- Cienko pokrojone
- Idealne do sushi maki i temaki
-
Arche Naturküche Bio imbir do sushi, 105 g
- Specjalność z Japonii
- Pozycja obowiązkowa do sushi
- Intensywny smak
-
Arche Naturküche Bio pasta z chrzanu w stylu wasabi, 50 g
- Pikantny sos do maczania
- Składnik sushi
- Praktyczna tuba
-
Arche Naturküche Mata bambusowa
- Do przygotowania sushi maki
- Wymiary: 23,5 x 19,5 x 0,3 cm
- Drobne kije bambusowe i nici bawełniane
-
Arche Naturküche Bio czarny sezam, 125 g
- Czyste nasiona sezamu
- Wszechstronne zastosowanie
- Z kuchni ajurwedyjskiej
-
Arche Naturküche Bio Sushi Nori, 25 g
- Prażone liście alg
- Delikatny aromat
- Wszechstronne
-
Arche Naturküche Bio Gomasio z wodorostami, 200 g
- Sezam, nori i sól morska
- Orzechowy i pikantny
- Alternatywa dla soli kuchennej
Wszystkie ceny zawierają VAT