Marynowane ryby i owoce morza z Włoch
Ryby i owoce morza: 10 artkułów
-
Borrelli Marynowane filety z sardeli, 200 g
- Uzupełnia dania antipasti
- Z czosnkiem i natką pietruszki
- Marynowane, świeżo złowione
-
Borrelli Marynowane filety z sardeli z chili, 200 g
- Przyjemna ostrość
- Doskonała przystawka
- Z przybrzeżnych wód Apulii
-
Borrelli Sałatka z owoców morza, 200 g
- Różnorodność Adriatyku
- Marynowane z czosnkiem
- Idealna do przystawek i innych
-
Calvi Tuńczyk w oliwie z oliwek, 200 g
- Kawałki tuńczyka żółtopłetwego
- Wycinane ręcznie
- Gotowane powoli w niskich temperaturach
-
Borrelli Ramiona ośmiornicy grillowane na oleju, 200 g
- Orzechowy smak
- Delikatna, smażona nuta
- Miękka konsystencja
-
Calvi Makrela w oliwie z oliwek, 200 g
- Pyszna ryba w aromatycznej zalewie
- Zamarynowana w oliwie z oliwek z solą
- Idealna do sałatek, bruchetty i innych
-
Borrelli Ośmiornice, 200 g
- Orzechowy, łagodny smak
- Przetworzone świeżo złowione
- Z czosnkiem
-
Testa Czerwony tuńczyk w organicznej oliwie z oliwek nativ extra "Sicilia IGP" - Buzzonaglia, 320 g
- Mięso blisko kości
- Ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
- Do dań z makaronu i fasoli
-
Testa Czerwony tuńczyk w organicznej oliwie z oliwek nativ extra "Sicilia IGP" - Ventresca, 190 g
- Delikatne mięso tuńczyka
- Natywna, organiczna oliwa z oliwek extra
- Idealny do bruschetty i innych
-
Testa Makrele w Caponacie, 330 g
- Słodko-kwaśny smak
- Makrele i Caponata
- Jako przystawka lub dodatek
Wszystkie ceny zawierają VAT