Tempehmanufaktur - wykonane ręcznie
Azjatyckie przysmaki bogate w białko z firmy rodzinnej z Allgäu
Tempehmanufaktur: 11 artkułów
-
Tempehmanufaktur Tempeh z przyprawą do gyrosa, Bio, 200 g
- Wykonane ze sfermentowanych ziaren soi
- Idealny do pikantnych potraw
- Łatwy w przygotowaniu
-
Tempehmanufaktur Tempeh-Burger Smoky Paprika, Bio, 200 g
- Sfermentowana soja i fasola nerkowata
- Obfita, wędzona marynata
- Opakowanie 2 szt.
-
Tempehmanufaktur Tempeh Curry, Bio, 200 g
- Ze sfermentowanych ziaren soi
- Egzotyczny smak
- Łagodna ostrość
-
Tempehmanufaktur Tempeh łubinowy z dzikimi ziołami, BIO, 170 g
- Bardzo aromatyczny smak
- Idealny do zup i dań jednogarnkowych
- Wysoka zawartość białka
-
Tempehmanufaktur BlackBean-Tempeh Tamari, Bio, 200 g
- Z czarnej fasoli
- Intensywny aromat
- Dobry do podpieczenia
-
Tempehmanufaktur Tempeh naturalny, Bio, 200 g
- Sfermentowane ziarna soi
- Do marynowania
- Orzechowy smak
-
Tempehmanufaktur Tempeh czosnek i kolendra, Bio, 200 g
- Wykonane ze sfermentowanych ziaren soi
- Z nutą czosnku
- Do przygotowania na patelni
-
Tempehmanufaktur Bio Soja-Tempeh Teriyaki, 200 g
- Wegański
- Wysoka zawartość białka
- Gotowy do przyrządzenia
-
Tempehmanufaktur Bio Tempeh z łubinu Sweet Chili, 170 g
- Wegański
- Gotowy do przyrządzenia
- Tradycyjnie fermentowany
-
Tempehmanufaktur Tempeh śródziemnomorski, Bio, 200 g
- Ze sfermentowanych ziaren soi
- Z włoskimi ziołami
- Do pieczenia i grillowania
Wszystkie ceny zawierają VAT
Soja, słodki łubin i czarna fasola z regionalnych upraw ekologicznych to surowce wykorzystywane do stworzenia tego wyśmienitego przysmaku: tempeh. Jako jeden z głównych produktów spożywczych w Indonezji, tempeh jest głównie doceniany w różnych kuchniach azjatyckich.
Młody zespół z Allgäu pracuje w rodzinnej firmie i już może pochwalić się 20-letnim doświadczeniem w tradycyjnej produkcji tego egzotycznego przysmaku. Po delikatnej fermentacji przy użyciu szlachetnej pleśni tempeh jest marynowany na różne sposoby i hermetycznie pakowany. Produkt bogaty w białko doskonale smakuje samodzielnie lub smażony jako przekąska i danie główne. Kulinarna atrakcja nie tylko dla miłośników kuchni azjatyckiej!
Nowe artykułu na blogu:
- ajaa! - plastik może być również zrównoważony
- Wspaniałe świąteczne przyprawy
- Oglądaj spadające gwiazdy i przeżuwaj bruschettę: wybierz się na piknik dla smakoszy z Perseidami!
- Niemowlęta i małe dzieci: dobry początek z odpowiednimi składnikami odżywczymi
- Wszystko na temat czerwonych buraków i przepis na czekoladowe ciasto z burakami