Tempehmanufaktur Bio Soja-Tempeh Teriyaki, 200 g
Tradycyjnie fermentowany
18,99 zł
(94,95 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Tempeh sojowy:
Właściwości i zalety
- Wegański
- Wysoka zawartość białka
- Gotowy do przyrządzenia
Nr art.: BIOG-345097, Zawartość: 200 g, EAN: 4260397821176
Opis
Ekologiczny tempeh sojowy teriyaki jest fermentowany w tradycyjny sposób i idealnie nadaje się do szybkich posiłków. Jest gotowy do użycia i stanowi wegański, bogaty w białko składnik dań.
Uwaga:
Przechowywany w lodówce tempeh będzie przydatny do spożycia przez około 4-5 tygodni.
Marki: | Tempehmanufaktur |
---|---|
Znak jakości: | Pieczęć ekologiczna |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Może zawierać śladowe ilości: | A - gluten, P - łubin |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym miejscu |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 674 / 161 kj / kcal |
tłuszcz | 6,6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,3 g |
węglowodany | 4,9 g |
w tym cukier | 3,2 g |
substancje balastowe | 5,5 g |
białko | 18 g |
sól | 1,3 g |