Szafran do gotowania
Szafran: 11 artkułów
-
Sonnentor Nitki szafranu, 0,50 g
- Ziemisty i piżmowy smak
- Czerwony imponujący kolor
- Cierpka aromatyczność
-
Safinter Mielony szafran, 4 saszetki (0,50 g)
- Drobno mielony
- Najlepsza jakość
- Można go stosować przy pomocy końcówki noża
-
Tartuflanghe Nitki szafranu, 0,50 g
- Z La Mancha
- Szczególnie aromatyczny
- Nadaje potrawom delikatny, cierpki smak
-
Wiberg Szafran, nitki, 4 g
- Bardzo wydajny
- Intensywny kolor i aromat
- Idealny do ryżu i ryb
-
Cosmoveda Organiczny mielony szafran, 0,1 g (0,10 g)
- Ma silny żółty kolor
- Do słodkich potraw
- Do curry
-
KOTÁNYI Szafran oryginalny, 0,12 g
- Idealny do ryb, drobiu, ryżu, makaronów, ciast
- Harmonizuje zwłaszcza z ziołami
- Intensywny żółty kolor
Wszystkie ceny zawierają VAT