Czekolada dla wegan
Wegańska czekolada: 1 - 30 z 90 artykułów
-
Lindt HELLO Vegan, Solony karmel (100 g)
- Delikatna, kremowa konsystencja
- Z delikatnymi kawałkami orzechów laskowych
- Tektura z trawy nadającej się do recyklingu
-
Zotter Schokoladen Labookos 75% Tanzania, 70 g
- Wykonane z kakao Trinitario
- Pikantno-owocowe aromaty
- 2 x 35 g
-
Zotter Schokoladen Labooko 100% Madagaskar, 65 g
- Lekkie ziemiste i kawowe nuty
- Prazona nuta orzechowo-drzewna
- Intensywne nuty jagodowe
-
Zotter Schokoladen Bio Labooko 100% Maya Cacao, 65 g
- Z kakao z Belize i Gwatemali
- Aromaty zapachowe: jagody i czereśnie
- Smak: orzechowo-pikantny
-
Zotter Schokoladen Kwadratowe koło 100% ciemnej czekolady bez cukru, 70 g
- Wegańskie
- Mocne i gorzkie
- Wspaniały smak
-
-
Zotter Schokoladen Labooko "82 % PERU Criollo Cuvee", 70 g
- Ciemna czekolada
- 82% zawartości kakao
- Łagodna
-
Zotter Schokoladen Bio mandarynka - matcha - kokos, 70 g
- Nadziewana 3 warstwami
- Różnorodna przyjemność
- Z karmelizowanymi wiórkami kokosowymi
-
Zotter Schokoladen Kwadratowe koło karmel z cukrem kokosowym bio, 70 g
- Wegańskie
- Wyraźny kokosowy smak
- Delikatna karmelowa nuta
-
Zotter Schokoladen Labookos 75% Madagaskar, 70 g
- Bio i fair
- 22 godziny konszowania
- 75% zawartości kakao
-
Zotter Schokoladen Labooko "Nicaragua - Sail Shipped Cocoa", 70 g
- Ciemna szlachetna czekolada
- Ze 100% sprawiedliwego handlu
- Wykonane z myślą o zrównoważonym rozwoju
-
Zotter Schokoladen Kwadratowe koło dzikie jagody z kokosem i cukrem daktylowym bio, 70 g
- Jagodowy smak
- Wegańska
- Z kuwerturą kokosową
-
Alnatura Bio czekolada gorzka, 80 g
- Ciemna z 87% zawartością kakao
- Rozpływająca się w ustach i chrupiąca
- 100% wegańska, bez dodatku lecytyny
-
Zotter Schokoladen Klasyczna ciemna czekolada, 70 g
- 70% organiczne kakao
- Z nierafinowanego cukru trzcinowego
-
Zotter Schokoladen Bio żurawina, 70 g
- Kuwertura ryżowa i żurawinowa
- Polewa z 70% kakao
- W całości wegańska
-
Zotter Schokoladen Bio Labooko nazywam się Zajączek, Wielkanocny zajączek, 70 g
- Z dwiema ciemnymi czekoladkami
- Czekoladowa przyjemność
- Wegańska receptura
-
Zotter Schokoladen Kwadratowe koło orzechy nerkowca z cukrem klonowym bio, 70 g
- Wykonane z drobnych ziaren kakaowych
- Przyjemnie słodkie
- Wegańskie
-
Zotter Schokoladen Kwadratowe koło 70% ciemnej czekolady z cukrem klonowym, 70 g
- 70% zawartości kakao
- Subtelnie owocowe nuty
- Wegańskie
-
Zotter Schokoladen Bio Mandarynka, fasola tonka, karmel - wegańska, 70 g
- Zawartość kakao 70%
- Z pieprzem Timut i fasolą tonka
- Owocowy marcepan mandarynkowy
-
Alnatura Bio czekolada kokosowa z cukrem kokosowym, 100 g
- Wegańska receptura
- Delikatna karmelowa nuta
- Bez dodatku lecytyny
-
Alnatura Bio gorzka czekolada z pomarańczą, 100 g
- Gorzka i owocowa
- 70% kakao
- Wegańska i bez lecytyny
-
Alnatura Bio delikatnie gorzka czekolada, 100 g
- Wytrawny aromat, delikatna konsystencja
- 70% kakao
- Wegańska i bez lecytyny
-
Zotter Schokoladen Bio kwadratowe koło 75% ciemna czekolada z cukrem daktylowym, 70 g
- Wegańska receptura
- Delikatnie gorzka
- Nuta karmelu
-
Zotter Schokoladen Czekolada mini konopna pralina, 20 g
- Całkowicie wegańska
- Z karmelizowanymi nasionami konopi
-
Zotter Schokoladen Wegańska wielkanocna czekolada Bio, 70 g
- Chrupiąca nugatowo-kokosowa warstwa
- Z prażonymi wiórkami kokosowymi
-
Zotter Schokoladen Belize Toledo 82%, 70 g
- Oryginalna czekolada bio
- Szerokie spektrum aromatów
- Czas konszowania: 21 godzin
-
Zotter Schokoladen Bio Labooko 75% Sao Tomé, 70 g
- Wegańskie i bez glutenu
- Unikalne kakao z wyspy
- Czas konszowania: 19 godzin
-
Zotter Schokoladen Bio kwadratowe koło 75% ciemnej czekolady z organiczną słodyczą, 70 g
- Wegańskie
- Słodzone erytrytolem
- Intensywny charakter orzecha włoskiego
-
Zotter Schokoladen Bio White Crisp, 70 g
- Z kuwertury ryżowej i pasty migdałowej
- Urozmaicony chrupiącymi płatkami kukurydzianymi
- Wegańska receptura
-
Rapunzel Bio łezki czekoladowe, czekolada gorzka, 100 g
- Stabilna forma
- Do babeczek, ciast i innych
- Zawartość kakao minimum 55%