Alnatura Bio czekolada kokosowa z cukrem kokosowym, 100 g
Z chrupiącymi płatkami kokosowymi
13,99 zł
(139,90 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wegańska receptura
- Delikatna karmelowa nuta
- Bez dodatku lecytyny
Nr art.: MM-209046, Zawartość: 100 g, EAN: 4104420222687
Kupowane często z Alnatura Bio markizy kakaowe kokos
Opis
Egzotyczna i słodka przekąska z delikatnym, karmelowym smakiem i chrupiącymi płatkami kokosowymi - cukier kokosowy, krem kokosowy i masło kokosowe stanowią bazę dla tej wegańskiej receptury. Czekolada została wyprodukowana bez lecytyny i jest idealną, słodką przekąską.
Marki: | Alnatura |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Pochodzenie: | Niemcy |
Może zawierać śladowe ilości: | A - gluten, G - mleko, H - orzechy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu, Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła, Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Składniki
- 33 % Cukier z kwiatów kokosa [1]
- masło kakaowe [1]
- 15 % mus kokosowy [1]
- masa kakaowa [1]
- 8 % chrupki kokosowe (prażone) [1]
- 5 % mąka kokosowa [1]
- syrop ryżowy w proszku [1]
- z rolnictwa ekologicznego
Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, migdałów, orzechów laskowych, orzechów pekan i pistacji.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 2567 / 613 kj / kcal |
tłuszcz | 47 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 34 g |
węglowodany | 40 g |
w tym cukier | 31 g |
substancje balastowe | 7,5 g |
białko | 3,8 g |
sól | 0,1 g |
Akcesoria
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio czekolada kokosowa z cukrem kokosowym
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (50%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 1 | (50%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja