Herbaria Bio Espresso "Anna" mielona
Z nutami jagód, brązowego cukru i cynamonu
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Anna - temperamentna wśród kawowych specjałów Herbaria. Dla tej odmiany miesza się drobne ziarna peruwiańskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Mocny, owocowo-korzenny aromat jagód, brązowego cukru i cynamonu z lekkimi nutami słodko-gorzkimi, delikatna kwasowość i stabilna pianka sprawiają, że Anna jest idealnym espresso, chociaż nadaje się również do przygotowania cappuccino.
Anna jest energicznym typem na szybką kawę w międzyczasie. Ma mocny, owocowy smak jagód z delikatną kwasowością. Delikatny smak najlepiej rozwija się jako espresso lub cappuccino, gdy jest przygotowywany w Bialetti lub w automatycznym ekspresie. Idealnie zbilansowana mieszanka drobnych ziaren Arabiki (Peru) i mocnych ziaren Robusty (Indie). Uniwersalne espresso ze stabilną pianką i długim, miękkim posmakiem.
Marki: | Herbaria |
---|---|
Pochodzenie: | Indie, Ameryka Środkowa i Południowa |