Herbaria Bio Espresso "Anna" mielona, 250 g
Z nutami jagód, brązowego cukru i cynamonu
61,00 zł
(244,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Mocny, pikantny aromat
- Mieszanka Arabiki i Robusty
- Idealna również do cappuccino
Nr art.: HK-05000525, Zawartość: 250 g, EAN: 4021269122070
Kupowane często z Herbaria Bio kawa "Rudi" bezkofeinowa, zmielona, 250 g


Opis
Anna - temperamentna wśród kawowych specjałów Herbaria. Dla tej odmiany miesza się drobne ziarna peruwiańskiej Arabiki i indyjskiej Robusty. Mocny, owocowo-korzenny aromat jagód, brązowego cukru i cynamonu z lekkimi nutami słodko-gorzkimi, delikatna kwasowość i stabilna pianka sprawiają, że Anna jest idealnym espresso, chociaż nadaje się również do przygotowania cappuccino.
Anna jest energicznym typem na szybką kawę w międzyczasie. Ma mocny, owocowy smak jagód z delikatną kwasowością. Delikatny smak najlepiej rozwija się jako espresso lub cappuccino, gdy jest przygotowywany w Bialetti lub w automatycznym ekspresie. Idealnie zbilansowana mieszanka drobnych ziaren Arabiki (Peru) i mocnych ziaren Robusty (Indie). Uniwersalne espresso ze stabilną pianką i długim, miękkim posmakiem.
Marki: | Herbaria |
---|---|
Kawa: | Mielona |
Znak jakości: | Pieczęć ekologiczna, Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Pochodzenie: | Indie, Ameryka Środkowa i Południowa |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w miejscu, które nie ma wpływu na aromat produktu |