Pyszne pasty do smarowania i pasztety z Kartynii od Frierss
Pasztety i pasty do smarowania: 5 artkułów
-
Frierss Sasaka - oryginalny smalec ze skwarkami z Karyntii, 150 g
- Z najlepszych składników
- Delikatne nuty pieprzu i czosnku
- Według tradycyjnej receptury
-
Frierss Wątróbka cielęca z truflami, 200 g
- Wspaniale się rozsmarowywuje
- Wykwintne składniki
- Ekskluzywna receptura
-
Frierss Wątróbka cebulowa, 400 g
- Wykonana ze świeżego mięsa i wątroby wieprzowej
- Uszlachetniona drobno posiekaną cebulą
- Łagodnie pikantny smak
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z pestkami dyni, 150 g
- Z najlepszej lokalnej wieprzowiny
- Z prawdziwym olejem z pestek dyni
- Wykonane ręcznie
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z chili, 150 g
- Smak pikantny
- Z najlepszą wieprzowiną
- Ręcznie wykonana
Wszystkie ceny zawierają VAT