Frierss mięsne specjały z Karyntii
Z tradycji. Prawdziwa przyjemność.
Specjały marki Frierss to coś wyjątkowego: tradycyjne, uczciwe i pierwszorzędne w smaku. 120 lat doświadczenia, najlepsza lokalna jakość surowców, tradycyjne przetwarzanie i wystarczająco długi czas dojrzewania gwarantują najwyższą jakość specjałów Frierss. Ciesz się subtelną różnicą!
Frierss: 1 - 30 z 53 artykułów
-
Frierss Sasaka - oryginalny smalec ze skwarkami z Karyntii, 150 g
- Z najlepszych składników
- Delikatne nuty pieprzu i czosnku
- Według tradycyjnej receptury
-
Frierss Karyncka kiełbasa Krainer, 600 g
- Jakość mięsa z Austrii
- Rustykalny i pikantny smak
- Wędzone na zimno
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z chili, 150 g
- Smak pikantny
- Z najlepszą wieprzowiną
- Ręcznie wykonana
-
-
Frierss Surowa szynka z Karyntii z ziołami ogrodowymi, 600 g
- Ostrożnie suszono na powietrzu
- Z delikatną osłoną ziołową
- Delikatnie pikantne
-
Frierss Sosnowa szynka wędzona w plasterkach, 120 g
- Wędzona nad lokalnym drewnem sosny limby
- Najlepsza jakość mięsa z Austrii
- Lekko pikantna
-
Frierss Surowa kiełbasa z Karyntii, 200 g
- Regionalna specjalność
- Rustykalny smak
- Dojrzewa przez 8 tygodni
-
Frierss Szynka górska z Karyntii suszona na powietrzu, 600 g
- Delikatnie przyprawiona
- Idealna jako przekąska
- Tradycyjnie wykonana
-
Frierss Kiełbasa smażona Gailtaler 3 szt., 375 g
- Z regionalnej wołowiny i wieprzowiny
- Z boczkiem
- Delikatnie pikantne i soczyste
-
Frierss Oryginalne kiełbaski domowe z Karyntii drobnoziarniste, 180 g
- Wędzone i wolno dojrzewające
- Drobnoziarniste
- Pikantne
-
Frierss Oryginalne kiełbaski domowe z Karyntii grubo rozdrobnione (6 sztuk), 540 g
- Smak pieprzowo-aromatyczny
- Wędzone na drewnie bukowym
- Wielokrotnie nagradzane
-
Frierss Mieszanka salami górskich z Karyntii, 100 g
- 3 różne smaki
- Wykonane według tradycyjnych receptur
- Wielokrotnie nagradzane
-
Frierss Wędliny z Karyntii, 120 g
- Z najlepszego lokalnego mięsa
- Według tradycyjnych receptur
- Idealne na wędrówki
-
Frierss Kiełbaski wielkanocne (4 szt.), 600 g
- Pikantny smak wędzenia
- Wędzone ręcznie na zimno
- Austriacka wieprzowina
-
Frierss Mortadela w plastrach, 250 g
- Mortadella z Austrii
- 100% lokalna wieprzowina
- Lekko pikantna z delikatnym pieczonym aromatem
-
Frierss Kiełbasa Krainer, 250 g
- Pikantny i wędzony smak
- Wędzone na zimno i delikatnie gotowane
- Jako dodatek, przekąska i nie tylko
-
Frierss Szynka karyncka bez skóry 1/2, 1,50 kg
- Doskonała na śniadanie lub do kanapki
- Tradycyjnie przyprawiona i wędzona
- Lekko pikantna i wyjątkowo soczysta
-
Frierss Prosciutto Castello, 80 g
- Dojrzewa co najmniej 14 miesięcy
- Nieodparta delikatność
- Łagodny smak
-
-
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z pestkami dyni, 150 g
- Z najlepszej lokalnej wieprzowiny
- Z prawdziwym olejem z pestek dyni
- Wykonane ręcznie
-
Frierss Wątróbka cielęca z truflami, 200 g
- Wspaniale się rozsmarowywuje
- Wykwintne składniki
- Ekskluzywna receptura
-
Frierss Salami Truflowe, 60 g
- Szlachetne salami
- Wyrafinowane czarną truflą
- Suszono na powietrzu przez 3 miesiące
-
Frierss Caranthana, 100 g
- Suszona na powietrzu salami z Karyntii
- Z austriackiej wieprzowiny
- Suszona na powietrzu przez 12 tygodni zgodnie z rodzinną recepturą
-
Frierss Boczek zamkowy w kawałku, 200 g
- Najlepsza lokalna wieprzowina
- Wędzony na drewnie bukowym
- Dobry aromatyczny smak
-
Frierss Wątróbka cebulowa, 400 g
- Wykonana ze świeżego mięsa i wątroby wieprzowej
- Uszlachetniona drobno posiekaną cebulą
- Łagodnie pikantny smak
-
Frierss Osso Collo w całości 1/2 szt., 900 g (800 g)
- Tradycyjnie solone ręcznie
- Dojrzewa przez 4 miesiące
- Harmonijny, pikantny smak
-
Frierss Parówki Frankfurterki, długie, 1,60 kg
- Z wołowiną i wieprzowiną
- Delikatnie parzone
- Chrupiące
-
Frierss Szlachetna szynka ze świni Duroc, 1,75 kg
- Pierwszorzędny smak
- Ze świni z wolnego wybiegu Duroc
- Ręcznie robione i wędzone na drewnie bukowym
-
Frierss Mieszanka kiełbas grillowych, 5 szt.
- Ręcznie robione w Karyntii
- Lokalna jakość mięsa
- Na każdy gust