Frierss mięsne specjały z Karyntii
Z tradycji. Prawdziwa przyjemność.
Specjały marki Frierss to coś wyjątkowego: tradycyjne, uczciwe i pierwszorzędne w smaku. 120 lat doświadczenia, najlepsza lokalna jakość surowców, tradycyjne przetwarzanie i wystarczająco długi czas dojrzewania gwarantują najwyższą jakość specjałów Frierss. Ciesz się subtelną różnicą!
Frierss: 48 artkułów
-
Frierss Sasaka - oryginalny smalec ze skwarkami z Karyntii, 150 g
- Z najlepszych składników
- Delikatne nuty pieprzu i czosnku
- Według tradycyjnej receptury
-
Frierss Karyncka kiełbasa Krainer, 600 g
- Jakość mięsa z Austrii
- Rustykalny i pikantny smak
- Wędzone na zimno
-
Frierss Mortadela w plastrach, 250 g
- Mortadella z Austrii
- 100% lokalna wieprzowina
- Lekko pikantna z delikatnym pieczonym aromatem
-
Frierss Wątróbka cielęca z truflami, 200 g
- Wspaniale się rozsmarowywuje
- Wykwintne składniki
- Ekskluzywna receptura
-
Frierss Sosnowa szynka wędzona 1/4, 1,50 kg
- Wędzona nad lokalnym drewnem sosny limby
- Najlepsza jakość mięsa z Austrii
- Lekko pikantna
-
Frierss Szynka górska z Karyntii suszona na powietrzu, 600 g
- Delikatnie przyprawiona
- Idealna jako przekąska
- Tradycyjnie wykonana
-
Frierss Mieszanka salami górskich z Karyntii, 100 g
- 3 różne smaki
- Wykonane według tradycyjnych receptur
- Wielokrotnie nagradzane
-
Frierss Kiełbasa Krainer, 250 g
- Pikantny i wędzony smak
- Wędzone na zimno i delikatnie gotowane
- Jako dodatek, przekąska i nie tylko
-
Frierss Szlachetna szynka ze świni Duroc, 1,75 kg
- Pierwszorzędny smak
- Ze świni z wolnego wybiegu Duroc
- Ręcznie robione i wędzone na drewnie bukowym
-
Frierss Surowa szynka z Karyntii z ziołami ogrodowymi, 600 g
- Ostrożnie suszono na powietrzu
- Z delikatną osłoną ziołową
- Delikatnie pikantne
-
Frierss Sosnowa szynka wędzona w plasterkach, 120 g
- Wędzona nad lokalnym drewnem sosny limby
- Najlepsza jakość mięsa z Austrii
- Lekko pikantna
-
Frierss Oryginalne kiełbaski domowe z Karyntii grubo rozdrobnione (6 sztuk), 540 g
- Smak pieprzowo-aromatyczny
- Wędzone na drewnie bukowym
- Wielokrotnie nagradzane
-
Frierss Kiełbasa smażona Gailtaler 3 szt., 375 g
- Z regionalnej wołowiny i wieprzowiny
- Z boczkiem
- Delikatnie pikantne i soczyste
-
Frierss Wędliny z Karyntii, 120 g
- Z najlepszego lokalnego mięsa
- Według tradycyjnych receptur
- Idealne na wędrówki
-
Frierss Oryginalne kiełbaski domowe z Karyntii drobnoziarniste, 180 g
- Wędzone i wolno dojrzewające
- Drobnoziarniste
- Pikantne
-
Frierss Wątróbka cebulowa, 400 g
- Wykonana ze świeżego mięsa i wątroby wieprzowej
- Uszlachetniona drobno posiekaną cebulą
- Łagodnie pikantny smak
-
Frierss Szynka górska z Karyntii 1/8, 0,75 kg
- Rustykalna nuta
- Wędzona na drewnie bukowym
- Wykonana z austriackiej wieprzowiny
-
Frierss Smażona kiełbasa z wieprzowiny DUROC, 6 szt., 450 g
- Wykonane ręcznie
- Pierwszorzędny smak
- Szczególnie soczyste
-
Frierss Caranthana, 100 g
- Suszona na powietrzu salami z Karyntii
- Z austriackiej wieprzowiny
- Suszona na powietrzu przez 12 tygodni zgodnie z rodzinną recepturą
-
Frierss Kiełbasa surowa Gailtaler, 1 kg
- Wołowina i wieprzowina z Austrii
- Starannie wędzona na drewnie bukowym
- Tradycyjnie przyprawiana
-
Frierss Osso Collo w całości 1/2 szt., 900 g (800 g)
- Tradycyjnie solone ręcznie
- Dojrzewa przez 4 miesiące
- Harmonijny, pikantny smak
Wszystkie ceny zawierają VAT