Octy i oleje
Idealne do dresingu
Szukaj według kategorii
Octy i oleje: 333 Artykuł
-
Bauernhof JÖBSTL, vulgo STINDL Styryjski olej z pestek dyni COG, 1.000 ml
- 100% czysty styryjski olej z pestek dyni COG
- 20 lat ciągłego złotego medalu z maksymalną liczbą punktów
- Nagroda Gault&Millau 2019, 2020 & 2023
-
Steirerkraft Styryjski olej z pestek dyni Premium COG, 500 ml
- Gwarancja pochodzenia
- W pełni aromatyczny, delikatny, orzechowy aromat
- Idealny jako prezent
-
Jordan Olivenöl Jordan oliwa z oliwek extra, 250 ml
- Wysoka jakość
- Naturalnie przetwarzany
- Wyjątkowy smak
-
Steirerkraft Styryjski olej z pestek dyni premium bio COG, 1000 ml
- 100% czysty
- Kolor ciemnozielony
- Bez technologii genetycznej
-
Josef & Hedwig Hödl Styryjski olej z pestek dyni COG, 250 ml
- Produkcja tradycyjna
- Wykonany z najlepszych dyń
- Wspaniały orzechowy smak
-
Ölmühle Solling Olej kokosowy Naturland /Fair Nativ, 1 l
- Olej kokosowy extra virgin
- Łagodny smak kokosowy
- Cenne składniki
-
Finca La Barca Smoked Olive Oil - wędzona oliwa z oliwek, 500 ml + pudełko
- Wędzona nad drewnem dębowym
- Z oliwkami arbequina
- Wędzone nuty
-
Ölmühle Solling Olej kokosowy natywny, 1000 ml
- Świeży, zimno tłoczony
- Idealna alternatywa dla masła
- Bardzo wysoka jakość
-
-
Ölmühle Solling Niefiltrowany organiczny olej z czarnuszki, 500 ml
- Szczególnie gęsty
- Intensywny smak
- Z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego
-
Naturprodukte Fuchs Olej z pestek dyni ChOG, 1 l
- Kulinarny specjał
- Wyjątkowy smak
- Gęsty i ciemnozielony
-
Kürbishof Koller Styryjski olej z pestek dyni COG butelka, 1 l
- Z chronionej geograficznie uprawy
- Tradycyjne przetwarzanie
- Smak orzechowy
-
Rapunzel Bio pasta z prażonych migdałów z cukrem kokosowym, 1 l
- Czysty olej słonecznikowy
- Neutralny smak
- Można podgrzewać do wysokich temperatur
-
Ölmühle Fandler Bio olej z orzeszków ziemnych, 500 ml
- Orzechowo-ziemisty
- Cudownie aromatyczny
- Intensywny smak
-
Ölmühle Fandler Bio olej z orzechów makadamia, 250ml
- Organiczny luksusowy olej
- Prawdziwa pyszność
- Rewelacja smakowa
-
Ölmühle Solling Organiczny czerwony olej palmowy, naturalny - Naturland Fair, 1 l
- Typowy dla tego rodzaju smak
- Intensywny pomarańczowy kolor
- Pochodzenie: Ghana
-
Berghofer Farmery Styryjski olej z pestek dyni w puszce, 250 ml
- W 100% czysty olej z nasion pierwszego tłoczenia
- Idealny w podróży
- COG
-
Vita Verde Oliwa z oliwek greckiej Koroneiki nativ extra, 500 ml
- Z Peloponezu
- Smaczne owocowe
- Tłoczony na zimno
-
Cosmoveda Pure Ghee Bio, 500 g
- Ajurwedyjski tłuszcz maślany
- Wszechstronny
- Można przechowywać nawet bez chłodzenia
-
Schalk Mühle Styryjski olej z pestek dyni Demeter COG, 500 ml
- Starannie tłoczony na zimno
- Tylko regionalne nasiona dyni
- Idealny do sałatek i zimnych potraw
-
Belberry Ocet cytrynowy z pomarańczą kalamondin, 200 ml
- Świetny z drobiem
- Owocowy, słodko-kwaśny
- Również do napojów i deserów
-
Rudolf Lugitsch Organiczny styryjski olej z pestek dyni COG, 1.000 ml
- 100% pestek dyni z Austrii
- O orzechowym aromacie
- Mielone w kamiennym młynie
-
Schadler Olej z pestek dyni COG w butelce, 500 ml
- 100% czysty olej z pestek dyni
- Do sałatek i innych
-
Obsthof Neumeister Ocet jabłkowy przechowywany w beczce dębowej barrique Bio, 500 ml
- Ze styryjskich jabłek
- Przechowywany minimum 3 lata
- Delikatnie kwaśny
-
Obsthof Neumeister Jabłkowy ocet balsamiczny, 500 ml
- Delikatnie słodki
- Owocowy
- Przechowywany w beczce dębowej
-
Gölles Manufaktur Ocet jabłkowy balsamiczny, 250 ml
- łagodna fermentacja
- bardzo skomplikowane dojrzewanie
- w 100% z w pełni dojrzałych owoców
-
Ölmühle Fandler Bio olej z orzechów laskowych, 500 ml
- Tłoczony na zimno
- Delikatny aromat nugatu
- Intensywny słodki smak
-
Steirerkraft Styryjski ocet jabłkowy, 500 ml
- Najwyższa jakość
- Przechowywany przez 3 lata
- 5% kwasowości
-
Alnatura Bio oliwa z oliwek do smażenia, 750 ml
- Wysoce rozgrzewalne i neutralne smaki
- Do smażenia, grillowania i pieczenia
- 100% z uprawy ekologicznej
-
Rapunzel Organiczna oliwa z oliwek owocowa, nativ extra, 1 l
- Owocowy smak
- Do krótkiego smażenia i zimnych potraw
- Tłoczony w niskich temperaturach
Przygotowanie oleju zalicza się do najstarszych procesów produkcji żywności w historii. Ocet już w starożytności był tworzony z kwaśnych soków owocowych i mieszany z wodą oraz ceniony jako napój.