Octy winne do gotowania
Octy winne: 15 artkułów
-
Gölles Manufaktur Ocet z białego wina, 500 ml
- Cenna rzadkość
- Świeża kwasowość
- Czas dojrzewania 3 lata
-
Gölles Manufaktur Ocet wina różowego Schilcher, 500 ml
- styryjska specjalność
- bardzo owocowy smak
- harmoniczna winorośl Schilcher
-
Alnatura Bio Condimento Bianco, 500 ml
- kwasowość 5,5%.
- Delikatny i owocowy
- Do marynat, dressingów i dipów
-
Ölmühle Solling Biały ocet winny, 250 ml
- Z wysokiej jakości win
- Starannie wyprodukowany
- Idealny do letnich sałatek
-
Obsthof Neumeister Czerwony ocet winny przechowywany w beczce dębowej barrique Bio, 100 ml
- Mocne aromaty i łagodna kwasowość
- Z winogron Isabella
- 5 lat dojrzewania w beczkach dębowych
-
Il Borgo del Balsamico Del balsamico, il bianco "Ocet z białego wina", 250 ml
- Orzeźwiająca kwasowość
- Idealny do sałatek i marynat
- Dojrzewający w małej beczce
-
Gölles Manufaktur Ocet wina czerwonego Zwiegelt, 500 ml
- austryjacka specjalność
- idealnie harmonizuje z olejem oliwnym
- idealny do dziczyzny
-
Obsthof Neumeister Bio biały ocet winny, 100 ml
- Z organicznych winogron Muskat
- Dojrzewało przez co najmniej 2 lata
- Do sałatek i kwaśnych dań
-
LaSelva Bio Condimento Bianco, 500 ml
- Z Modeny
- Łagodny kwas
- Wegańskie
-
Wiberg Ocet balsamiczny z czerwonego wina, 500 ml
- 6 % kwasowości
- Delikatny, pikantny smak
- Mocny smak czerwonego wina
-
Wiberg Ocet winny Chianti, 500 ml
- 7% kwasu
- Do sałatek śródziemnomorskich
- Intensywny i orzeźwiający
-
Ölmühle Solling Ocet z czerwonego wina, 250 ml
- Aromatyczny rodzaj
- Starannie wyprodukowany
- Z wysokiej jakości win
-
Il Borgo del Balsamico Aceto di vino rosso "Ocet z czerwonego wina", 250 ml
- Dojrzewający w małej beczce
- Wspaniały owocowy aromat
-
Ölmühle Fandler Bo ocet wina białego, 250 ml
- typowy gatunek octu
- z wina -Grüne Veltliner
- delikatna nuta miodu
-
Ölmühle Fandler Organiczny ocet winny, 250 ml
- Intensywny aromat
- Prawdziwy delikates
- Głęboki czerwony kolor
Wszystkie ceny zawierają VAT