Octy ziołowe i owocowe do doprawiania
Octy ziołowe i owocowe: 1 - 30 z 67 artykułów
-
Belberry Ocet cytrynowy z pomarańczą kalamondin, 200 ml
- Świetny z drobiem
- Owocowy, słodko-kwaśny
- Również do napojów i deserów
-
Obsthof Neumeister Ocet jabłkowy przechowywany w beczce dębowej barrique Bio, 500 ml
- Ze styryjskich jabłek
- Przechowywany minimum 3 lata
- Delikatnie kwaśny
-
Steirerkraft Styryjski ocet jabłkowy, 500 ml
- Najwyższa jakość
- Przechowywany przez 3 lata
- 5% kwasowości
-
Alnatura Bio ocet jabłkowy, 500 ml
- Owocowy i delikatnie kwaśny
- Naturalnie mętny i oryginalny
- Ekologiczne jabłka z Niemiec
-
Ölmühle Solling Bio Ocet z mango w kremie, 250 ml
- Owocowy i słodki
- Wykonany z octu brandy
- Do egzotycznych sosów i deserów
-
Obsthof Neumeister Bio ocet jabłkowy, 1.000 ml
- Lekko harmonijny
- Owocowo-kwaśny
- Do marynat do sałatek
-
Arche Naturküche Bio ocet ryżowy Genmai Su, 250 ml
- Kwas octowy 5,2%
- Lekko kwaskowaty smak
- Idealny do ryżu sushi
-
Ölmühle Solling Bio ocet daktylowy w kremie, 250 ml
- Dobrze komponuje się z serem
- Wykonany z octem balsamicznym
- Idealny do sosów owocowych i sałatkowych
-
Belberry Słodki ocet malinowy, 200 ml
- 30% przecieru malinowego
- Świetny jako dodatek do lodów
- Jako sos z olejem orzechowym
-
-
-
Belberry Ocet cytrynowy, 200 ml
- Łagodny i owocowo-świeży
- Z dojrzałych owoców
- Idealny do ryb i drobiu
-
Obsthof Neumeister Bio ocet z gruszek Williams, 500 ml
- Słodki i owocowy smak
- Dojrzewa przez minimum 2 lata
- Produkt wysokiej jakości ze Styrii
-
BIO PRIMO Ocet jabłkowy bio, 750 ml
- Gotowanie, przyprawianie, doskonalenie
- Odświeżający aperitif
- Naturalnie mętny, 5% kwasu, niepasteryzowany
-
Gölles Manufaktur Ocet morelowy, 250 ml
- ze świeżo zebranych moreli
- austryjacka specjalność
- dla potraw Dalekiego Wschodu
-
Wiberg Bio ocet z granatów, 500 ml
- Naturalnie mętny
- 5% kwasowości
- Owocowy smak ze świeżą kwasowością
-
Gölles Manufaktur Ocet jabłkowy, 500 ml
- ze styryjskich jabłek
- delikatny i harmoniczny
- klasyczna kombinacja z olejem z pestek dyni
-
Ölmühle Solling Bio ocet pomarańczowy w kremie, 250 ml
- Nie pasteryzowane
- Dobrze komponuje się z lodami i jogurtem
- Z ręcznie robionym octem balsamicznym
-
Ölmühle Solling Ocet jabłkowy, naturalny, 250 ml
- Naturalna fermentacja
- Starannie wyprodukowane
- Niefiltrowany
-
Arche Naturküche Bio Ume Su, 145 ml
- Może być używany jak ocet
- Lekko kwaśny i owocowy
- Do sosów sałatkowych, dań warzywnych i nie tylko
-
Gölles Manufaktur Ocet wiśniowy, 250 ml
- z bardzo dojrzałych wiśni
- idealny do marynowania
- dla silnych sosów
-
Gölles Manufaktur Ocet pomidorowy, 500 ml
- z w pełni dojrzałych pomidorów
- z typową słodyczą pomidora
- idealny dla potraw śródziemnomorskich
-
Belberry Ocet porzeczkowy, 200 ml
- 30% miąższu porzeczkowego
- Pasuje do dziczyzny i sera
- Gęsta konsystencja
-
Ölmühle Solling Ocet z czarnej porzeczki, 250 ml
- Z czystego soku z porzeczek
- Ciemny czerwony ocet
- Pełny smak
-
Verein Mostbarone NON ESSIG gruszka, 250 ml
- Nadaje się również do napojów
- Intensywny smak
- Stosować nierozcieńczone
-
Altmüller Ocet owocowy aronia, 250 ml
- Idealny do sałaty
- Dobrze komponuje się z fasolą wielokwiatową
- Intensywny aromat
-
Gölles Manufaktur Ocet śliwkowy, 250 ml
- ze styryjskich domowych śliwek
- pełny aromat owocowy
- idealny do gulaszu z dziczyzny sosów
-
Ölmühle Fandler Ocet jabłkowy ekologiczny, 250 ml
- Intensywny cierpki aromat
- Kwasowość owocowa
- Starzenie w dębowych beczkach
-
-
Ölmühle Fandler Bio ocet pomidorowy, 250 ml
- z bardzo dojrzałych pomidorów
- łagodna słodkość
- aromatyczny smak