Sosy sojowe do przyprawiania wielu potraw
Sos sojowy: 10 artkułów
-
Arche Naturküche Bio sos sojowy Shoyu, 145 ml
- Zawiera alkohol
- Fermentowany sos sojowy z pszenicy
- Słonawy i lekko pikantny
-
Arche Naturküche Bio Tamari, 750 ml
- Sos sojowy bez pszenicy
- Pikantny, mocny smak
- Idealny do pieczenia i gotowania
-
Arche Naturküche Bio sos sojowy Tamari Cedarwood, 250 ml
- Sos sojowy bez zboża
- Dojrzewający w beczkach cedrowych
- Idealny jako przyprawa stołowa
-
Alnatura Bio sos sojowy Shoyu, 250 ml
- Słodko-pikantny i intensywnie aromatyczny
- Fermentowany, dojrzewający przez 5 miesięcy
- Idealny do azjatyckich potraw
-
Arche Naturküche Bio sos No Fish-Sauce, 155 ml
- Na bazie alg morskich
- Słono-pikantny
- Idealny do kuchni wietnamskiej i tajskiej
-
Arche Naturküche Bio sos sojowy Shoju z małą zawartością soli, 250 ml
- Łagodny sos sojowy z pszenicą
- Naturalna zawartość alkoholu
- Wszechstronne zastosowanie
-
Arche Naturküche Bio Tamari z mniejszą ilością soli, 250 ml
- Zawiera alkohol
- Intensywny aromat
- Do doprawiania lub jako sos
-
Arche Naturküche Bio Ketjap Manis, 155 ml
- Sos sojowy z Azji Południowo-Wschodniej
- Lekko pikantny i słodki
- Do mięsa, ryb, ryżu i warzyw
-
genusskoarl Bio sos sojowy, 250 ml
- Soja i pszenica
- Delikatny i owocowy
- Tradycyjna fermentacja
-
Arche Naturküche Bio Teriyaki, 155 ml
- Pikantno-słodki
- Bez czosnku
- Idealny do potraw smażonych i grillowanych
Wszystkie ceny zawierają VAT