Alnatura Bio sos sojowy Shoyu, 250 ml
Tradycyjny, japoński sos
13,38 zł 14,99 zł -11%
(53,52 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Słodko-pikantny i intensywnie aromatyczny
- Fermentowany, dojrzewający przez 5 miesięcy
- Idealny do azjatyckich potraw
Nr art.: MM-122112, Zawartość: 250 ml, EAN: 4104420031722
Opis
Sos sojowy zalicza się do najbardziej znanych produktów eksportowych z Japonii i podbił kuchnie na całym świecie! Jako tradycyjna przyprawa jest stałą pozycją w kuchni azjatyckiej. Bio sos sojowy Shoyu marki Alnatura fermentacja w tradycyjnym japońskim procesie wyczarowuje pożądany sos z 33% ziaren soi, wody, soli morskiej i mąki pszennej. Pięciomiesięczny okres dojrzewania i wyselekcjonowane organiczne składniki tworzą niepowtarzalnie pikantny smak. Naturalnie wegański.
Marki: | Alnatura |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Pochodzenie: | Niemcy, Japonia |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 364 / 87 kj / kcal |
tłuszcz | 0,5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,1 g |
węglowodany | 9,9 g |
w tym cukier | 2,4 g |
substancje balastowe | 1,8 g |
białko | 11 g |
sól | 15,9 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio sos sojowy Shoyu
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja