Ostre sosy chili do gotowania
Sosy chili: 14 artykuły
-
La Chinata Smoked Hot Sauce, 100 ml
- Szlachetna ostrość z aromatem dymu
- Do mięsa i warzyw
- Uprawa i przetwórstwo w Hiszpanii
-
dazu Sambal Oelek bio, 140 g
- Z łagodnymi chili i miodem kwiatowym
- Wszechstronne zastosowanie
- Starannie przetworzone
-
Arche Naturküche Bio Sriracha Sauce, 130 ml
- Sos przyprawowy z chili
- Pikantny i ostry
- Wegański
-
dazu Czerwona pasta chili jalapeño bio, 105 g
- Starannie, ręcznie drylowane
- Delikatne i owocowe
- Idealne do przekąsek lub na grill
-
dazu Pasta chili habanero bio, 105 g
- 100% organiczne
- Z miodem i octem jabłkowym
- Delikatne nuty owocowe
-
Salseria Feuda Habanero, 300 g
- Pikantny sos dressingowy
- Tropikalny smak
- Nie zawiera sztucznych aromatów
-
-
J.Kinski Bio Mango Mania Mango - Sos chili, 250 ml
- Z chilli habanero
- Owocowa ostrość
- Zawartość: 250 ml
-
dazu Bio Sambal Oelek żółty, 140 g
- Idealny sos przyprawowy
- Do wielu potraw
- Z delikatną papryczką chili
-
Salseria Miami, 300 g
- Z pikantnymi habanero
- Słodko-kwaśny i egzotyczny
- Owocowy i świeży
-
Salseria El Nino, 300 g
- Z Carolina Reaper
- Śródziemnomorska świeżość
- Wegańska receptura
-
Sapore di Sole Bio krem chili - bardzo ostry, 85 g
- Papryczki chili Harvest
- Z czosnkiem i pietruszką
- Z Toskanii
-
Salseria Demonia, 300 g
- Z Jay’s Scorpion Pepperoni
- Słodko-kwaśny i pikantno-ostry
- Do mięsa, smażonych potraw i deserów
-
Tartuflanghe Hot & Spicy czerwony sos z sokiem truflowym, 140 g
- Ostry, pikantny, wyśmienity
- Letnie trufle i papryka
- Udoskonali mięso i przekąski