Rustichella d'Abruzzo - Oryginalny włoski makaron
Wykonane w tradycyjnym procesie brązu
Najlepsze składniki, takie jak włoska semolina z pszenicy durum, świeże jajka i woda, zamieniają się w pyszny, oryginalny włoski makaron Rustichella d'Abruzzo. Znane rodzaje, takie jak spaghetti, tagliatelle, fusilli, ale także lokalne specjały, takie jak trofie, fregola tostata czy orecchiette, wytwarzane są w tradycyjny sposób metodą brązu. Ciasto makaronowe przeciągane jest przez ręcznie kute płyty z brązu. Następnie makaron powoli i delikatnie suszy się przez maksymalnie 56 godzin.
Idealna chrupkość i wspaniały aromat inspirują fanów makaronów w każdym wieku! Odkryj naszą szeroką gamę pysznych makaronów z Rustichella d'Abruzzo.
Rustichella d'Abruzzo: 33 artkułów
-
Rustichella d'Abruzzo Fettuccine, makaron wstążkowy jajeczny gniazda (250 g)
- Klasyczny kształt makaronu
- Wąski, zwinięty makaron
- Wiele zastosowań
-
Rustichella d'Abruzzo Pappardelle, makaron wstążkowy jajeczny (250 g)
- Toskańska specjalność
- Szorstka, szeroka powierzchnia
- Popularne zastosowanie jako dodatek
-
Rustichella d'Abruzzo Bucatini, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Świetny smak
- Idealny do pożywnych sosów
-
Rustichella d'Abruzzo Penne rigate, 500 g
- Powierzchnia falista
- Bardzo dobrze wchłania się sosy
- Wyprodukowany w procesie brązu
-
Rustichella d'Abruzzo Orzo, 500 g
- Idealny jako dodatek
- Z semoliny z pszenicy durum
- Również do zapiekanek i sałatek
-
Rustichella d'Abruzzo Tonnarelli, spaghetti z chilli (500 g)
- Specjalność makaronowa z Rzymu
- Do sosów, ryb i mięsa
- Wyprodukowany we Włoszech
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliolini, 250 g
- Krótki czas gotowania
- Szczególnie cienki makaron
- Z semoliny z pszenicy durum i całego jajka
-
Rustichella d'Abruzzo Conchiglioni, naturalny (500 g)
- 6 cm długości
- Z semoliny z pszenicy durum
- Do pomysłowych dań z makaronem
-
Rustichella d'Abruzzo Trofie, 250 g
- Ręcznie kręcony
- Z semoliny z pszenicy durum
- Specjalność Liguryjska
-
Rustichella d'Abruzzo Chitarra, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Specjalność Abruzji
- Idealny do sosu pomidorowego i ragú
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghettini, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Bardzo cienkie spaghetti
- Pyszny z owocami morza
-
Rustichella d'Abruzzo Capellini, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Idealny do zupy
- Nazywany również anielskimi włosami
-
Rustichella d'Abruzzo Tortiglioni, 500 g
- 4 cm długości
- Powierzchnia z rowkami
- Z semoliny z pszenicy durum
-
Rustichella d'Abruzzo Farfalloni, 500 g
- Popularny wśród dzieci
- Idealny do sałatek makaronowych
- Z semoliny z pszenicy durum
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliatelle, makaron wstążkowy jajeczny (250 g)
- Klasyk wśród makaronów wstążkowych
- Wszechstronne zastosowanie
- Szerokość 5-6 mm
-
Rustichella d'Abruzzo Cannelloni, 250 g
- Bez wstępnego gotowania
- Duży, gruby kształt rurki
- Do napełniania i zapiekania
-
Rustichella d'Abruzzo Cannolicchi, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Wchłania dużo płynów
- Z sosami warzywnymi i ragout
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli - świderki, 500 g
- Kształt korkociągu
- Z semoliny z pszenicy durum
- Idealny do dań mięsnych i rybnych
-
Rustichella d'Abruzzo Fregola tostata, 500 g
- Lekko prażone
- Idealne do zupy
- Ekscytujący dodatek do sałatek
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti lunghi, 500 g
- Długość ok. 50 cm
- Z semoliny z pszenicy durum
- Włoski klasyk
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli col buco, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Idealna długość
- Świetny z sosami
Wszystkie ceny zawierają VAT