Mąka i zboża z Włoch
Mąka i zboża: 1 - 30 z 52 artykułów
-
Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1, 1 kg
- Prazboża z regionu Emilia Romagna
- Do ciasta na makaron, słodkich i pikantnych wypieków
- Bogata w błonnik i smaczna
-
Sapore di Sole Bio Russello - pełnoziarnista semolina z pszenicy durum, 1.000 g
- Bogata w błonnik i składniki odżywcze
- Delikatnie mielona w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
Sapore di Sole Bio Perciasacchi - pełnoziarnista semolina z pszenicy durum, 1.000 g
- Bogata w błonnik i składniki odżywcze
- Delikatnie zmielona kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
CAPUTO Mąka pszenna Pizzeria Typ 00, 1.000 g
- Dobrze się łączy
- Bardzo elastyczna
- Lekkie, chrupiące ciasto
-
Sapore di Sole Bio Timilia - pełnoziarnista kasza ze starożytnej pszenicy, 1.000 g
- Wysoka zawartość błonnika i składników odżywczych
- Delikatnie mielona kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
CAPUTO Mąka pszenna Cuoco, 1.000 g
- Idealna do pieczenia pizzy
- Bardzo elastyczna
- Większa zawartość białka
-
CAPUTO Mąka z pszenicy durum do makaronu, 1.000 g
- Elastyczne, drobno porowate ciasto
- Idealna do wyrobu domowego makaronu
- Również do słonych wypieków
-
Sapore di Sole Bio pszenica samopsza, 350 g
- Orzechowy aromat z delikatną słodyczą
- Do sałatek, pieczenia i wielu innych
- Alternatywa dla pszenicy i ryżu
-
CAPUTO Mieszanka mąk bezglutenowych Fioreglut, 1.000 g
- Z mąką gryczaną
- Do chrupiących wypieków
- Z Włoch
-
Sapore di Sole Bio białe sorgo, 400 g
- Smaczne i sycące
- Jako dodatek lub składnik
- Wartościowe i obfite
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z komosy ryżowej, bezglutenowa, 350 g
- Do pieczenia i gotowania
- Bomba witaminowa z dużą zawartością substancji odżywczych
- Naturalnie bezglutenowa
-
Sapore di Sole Mieszanka mąk do chleba etruskiego, 1 kg
- Żyto, orkisz i pszenica etruska
- Idealny chleb
- 100% ekologiczna uprawa z Włoch
-
Ölmühle Solling Ekologiczna mąka z orzechów laskowych, 500 g
- Wysokiej jakości aromatyczna mąka orzechowa
- Wysoka zawartość błonnika i białka
- Wegańska i bezglutenowa
-
Sapore di Sole Bio mąka z ciecierzycy - bezglutenowa, 350 g
- Delikatny, orzechowy aromat
- Do wypieków, placków i innych
- Naturalnie bezglutenowa i lekkostrawna
-
-
Sapore di Sole Bio orkisz, 400 g
- Odłuskane i oczyszczone
- Do dalszego przetwarzania
- Zawiera dużo selenu i kwasu fitowego
-
Sapore di Sole Bio mąka z pszenicy miękkiej typ 1, 1 kg
- Różnorodna mąka pszenna
- Mielona kamieniem energią wodną
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
-
-
Rapunzel Bio prażona mąka z ciecierzycy, 500 g
- Delikatnie orzechowy i subtelny aromat prażenia
- Zmielona z całych ziaren
- Do gotowania, pieczenia i zamiast jajka
-
Sapore di Sole Bio mąka kukurydziana (gruboziarnista), 1 kg
- Aromatyczna o przyjemnych ziarnach
- Do pikantnych i słodkich potraw
- Pełnowartościowa i bezglutenowa
-
Sapore di Sole Bio mieszanka mąk do pizzy, 1 kg
- Aromatyczna i bogata w białko
- Mielona kamieniem z użyciem energii wodnej
- 100% ekologiczna pszenica z Włoch
-
CAPUTO Mąka z pszenicy miękkiej Manitoba typ 0, 1.000 g
- Do ciast o długim czasie wyrastania
- Świetna do panettone
- Z Włoch
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z amarantusa, bezglutenowa, 350 g
- Orzechowy, delikatny smak
- Do pieczenia i gotowania
- Naturalnie bezglutenowa i bogata w składniki odżywcze
-
Sapore di Sole Bio kasza jęczmienna, 400 g
- Neutralny smak
- Wzbogaci zupy, sałatki i inne
- Zawiera minerały i witaminy
-
Sapore di Sole Mąka orkiszowa - pszenica samopsza bio, 500 g
- Wysoka zawartość białka i błonnika
- Niskoglutenowa i organiczna
- Do pieczenia i gotowania
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z pszenicy miękkiej typ 2 - Maiorca, 1.000 g
- Aromatyczna, bogata w składniki odżywcze i błonnik
- Delikatne mielenie kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
Sapore di Sole Bio 2-minutowa polenta, kasza kukurydziana, 500 g
- Wyśmienita i delikatna
- Gotowa w 2 minuty
- Znak jakości Demeter, naturalnie bezglutenowa
-
Sapore di Sole Bio łuskana gryka, 400 g
- Obrana gryka
- Bezglutenowa
- Wszechstronne zastosowanie
-
Sapore di Sole Bio mąka ryżowa pełnoziarnista - bezglutenowa, 350 g
- Alternatywa dla mąki o delikatnym smaku
- Idealna do pieczenia i zagęszczania
- Delikatnie mielona kamieniem i bezglutenowa
-