Mąka i zboża z Włoch
-
Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1, 1 kg
- Prazboża z regionu Emilia Romagna
- Do ciasta na makaron, słodkich i pikantnych wypieków
- Bogata w błonnik i smaczna
-
Sapore di Sole Bio pszenica samopsza, 350 g
- Orzechowy aromat z delikatną słodyczą
- Do sałatek, pieczenia i wielu innych
- Alternatywa dla pszenicy i ryżu
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka teff, bezglutenowa, 350 g
- Delikatnie orzechowa i aromatyczna
- Do pieczenia i gotowania
- Bogata w białko i składniki odżywcze
-
Mulino Sobrino Mąka pszenna bio typ 0, 1 kg
- Wykonana z włoskiej pszenicy zwyczajnej
- Szczególnie nadaje się do białego pieczywa
-
CAPUTO Mąka z pszenicy miękkiej Manitoba typ 0, 1.000 g
- Do ciast o długim czasie wyrastania
- Świetna do panettone
- Z Włoch
-
Mulino Sobrino Mąka z pszenicy durum bio, 1 kg
- Do ciasta na makaron i chleb
- Może być stosowana podobnie jak semolina z pszenicy durum
-
Sapore di Sole Bio mąka z pszenicy miękkiej typ 1, 1 kg
- Różnorodna mąka pszenna
- Mielona kamieniem energią wodną
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
-
Sapore di Sole Bio białe sorgo, 400 g
- Smaczne i sycące
- Jako dodatek lub składnik
- Wartościowe i obfite
-
CAPUTO Mąka pszenna Cuoco, 1.000 g
- Idealna do pieczenia pizzy
- Bardzo elastyczna
- Większa zawartość białka
-
Sapore di Sole Bio kasza jęczmienna, 400 g
- Neutralny smak
- Wzbogaci zupy, sałatki i inne
- Zawiera minerały i witaminy
-
Sapore di Sole Bio mąka z ciecierzycy - bezglutenowa, 350 g
- Delikatny, orzechowy aromat
- Do wypieków, placków i innych
- Naturalnie bezglutenowa i lekkostrawna
-
CAPUTO Mieszanka mąk bezglutenowych Fioreglut, 1.000 g
- Z mąką gryczaną
- Do chrupiących wypieków
- Z Włoch
-
Mulino Sobrino Mąka pszenna bio typ 2, 1 kg
- Wysoka zawartość minerałów
- Szczególnie nadaje się do chleba i innych wypieków
-
Sapore di Sole Bio Timilia - pełnoziarnista kasza ze starożytnej pszenicy, 1.000 g
- Wysoka zawartość błonnika i składników odżywczych
- Delikatnie mielona kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
Sapore di Sole Bio Russello - pełnoziarnista semolina z pszenicy durum, 1.000 g
- Bogata w błonnik i składniki odżywcze
- Delikatnie mielona w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
Ölmühle Solling Ekologiczna mąka z orzechów laskowych, 500 g
- Wysokiej jakości aromatyczna mąka orzechowa
- Wysoka zawartość błonnika i białka
- Wegańska i bezglutenowa
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z pszenicy miękkiej typ 2 - Maiorca, 1.000 g
- Aromatyczna, bogata w składniki odżywcze i błonnik
- Delikatne mielenie kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
Sapore di Sole Bio 2-minutowa polenta, kasza kukurydziana, 500 g
- Wyśmienita i delikatna
- Gotowa w 2 minuty
- Znak jakości Demeter, naturalnie bezglutenowa
-
Brezzo Quick Polenta, 500 g
- Pyszna i odżywcza
- Szybka w przygotowaniu
- Dla kreatywnych kucharzy
-
Sapore di Sole Bio mieszanka mąk do pizzy, 1 kg
- Aromatyczna i bogata w białko
- Mielona kamieniem z użyciem energii wodnej
- 100% ekologiczna pszenica z Włoch
-
Mulino Sobrino Mąka żytnia pełnoziarnista bio, 900 g
- Wiele fitochemikaliów
- Na aromatyczny chleb na zakwasie
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.700 art.