CAPUTO Mąka z pszenicy miękkiej Manitoba typ 0, 1.000 g
Na miejsca, gotowi, do pieczenia!
20,99 zł
(20,99 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Do ciast o długim czasie wyrastania
- Świetna do panettone
- Z Włoch
Nr art.: AV-531201, Zawartość: 1.000 g, EAN: 8014601034168
Opis
Mąka Manitoba z Włoch to niekwestionowany pierwszy wybór do pieczenia pizzy i miłośników ciast, którzy chcą robić ciasta o długim czasie wyrastania. Jej wyjątkowa wytrzymałość sprawia, że idealnie nadaje się do elastycznego ciasta z drożdżami, które musi dobrze wyrosnąć - czy to do zwiewnej, lekkiej pizzy, czy pysznego panettone. Dzięki mące Manitoba możesz spodziewać się pierwszorzędnych rezultatów, odkryć wszechstronne możliwości tej wysokiej jakości mąki i przenieść swoje wypieki na wyższy poziom!
Marki: | CAPUTO |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, Chronić przed światłem i ciepłem |
Składniki
- mąka pszenna
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1465 / 350 kj / kcal |
tłuszcz | 1,5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,1 g |
węglowodany | 69 g |
w tym cukier | 1 g |
substancje balastowe | 3 g |
białko | 14 g |
sól | 0,02 g |