Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości
Do słodyczy, warzyw i sosów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Do słodyczy, warzyw i sosów
Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.
Anyż w Ajurwedzie
Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.
Marki: | Classic Ayurveda |
---|
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja