Zotter Schokoladen Ciasto orzechowe z czekoladą ryżową
z kuwerturą ryżowąi orzechami laskowymi
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Wegańskie ciasto z ciemną ryżową czekoladą jako mleczną alternatywą z 50% zawartością kakao , przygotowane z mlekiem ryżowym i kawałeczkami prażonych orzechów laskowych oraz cynamonem. Jako podstawą jest świeżo mielona ZENTROFAN mąka pełnoziarnista, cukier i olej z nasion słonecznika, dodaj trochę przecieru jabłkowego - to trzyma ciasto soczystym i świeżym.
Sim Bim ciasto smakuje jak świeżo upieczone, i jeszcze lepiej jeśli je krótko podrzejesz według przepisu. Wtedy topnieją małe kawałeczki czekolady i on pachnie uwodzicielsko na czekoladę.
Marki: | Zotter Schokoladen |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
Dodatkowe informacje
Składniki: surowy cukier trzcinowy °, mąka pszenna °, olej słonecznikowy °, jabłka °, orzechy laskowe °, masa kakaowa °, masło kakaowe °, sok jabłkowy °, ryżowy napój w proszku ka w proszku tatarski pieczenia °, sól, cynamon °, sok z cytryny skoncentrować °, proszek wanilia(ryż ° i olej słonecznikowy ° i sól), proszek do pieczenia Weinstein°, sól, cynamon °, sok z cytryny skoncentrowany °, proszek waniliika w proszku tatarski pieczenia °, sól, cynamon °, sok z cytryny skoncentrować °, proszek wanili i°
Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, jaj, mleka, sezamu i soi.
Wartość odżywcza | 100g |
---|---|
Energia kcal | 419 |
Energia kJ | 1752 |
Tłuszcz | 19 |
- w tym nasycone kwas tłuszczowe | 3.8 |
Węglowodany | 56 |
- w tym cukier | 35 |
Białko | 4.9 |
Sól | 0.89 |