Pasztety z mięsem i rybą
Pasty do smarowania z mięsem i rybami: 24 artkułów
-
Frierss Sasaka - oryginalny smalec ze skwarkami z Karyntii, 150 g
- Z najlepszych składników
- Delikatne nuty pieprzu i czosnku
- Według tradycyjnej receptury
-
Schadler Smalec ze skwarkami, 220 g
- Wspaniała przyjemność
- Idealny na przekąskę
- Idealna pasta do smarowania chleba
-
Frierss Wątróbka cielęca z truflami, 200 g
- Wspaniale się rozsmarowywuje
- Wykwintne składniki
- Ekskluzywna receptura
-
Frierss Wątróbka cebulowa, 400 g
- Wykonana ze świeżego mięsa i wątroby wieprzowej
- Uszlachetniona drobno posiekaną cebulą
- Łagodnie pikantny smak
-
Kürbishof Koller Smalec wieprzowy z pestkami dyni i truflami, 90 g
- Z czarnymi i białymi truflami
- Delikatna konsystencja
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z chili, 150 g
- Smak pikantny
- Z najlepszą wieprzowiną
- Ręcznie wykonana
-
Frierss Sasaka alpejska pasta do chleba z pestkami dyni, 150 g
- Z najlepszej lokalnej wieprzowiny
- Z prawdziwym olejem z pestek dyni
- Wykonane ręcznie
-
Berghofer Mühle Smalec z pestek dyni, 90 g
- Pyszny z wiejskim chlebem
- Wspaniały smak
- Bez konserwantów
-
Schadler Smalec z dynią, 140 g
- Pikantny smak
- Ze smażoną cebulą
-
Schadler Smalec z chili, 140 g
- O łagodnym smaku chilli
- Idealna pasta do smarowania chleba
-
Calvi Pasta do smarowania, pasztet z tuńczyka, 200 g
- 75% tuńczyka
- Doprawiony oliwą
- Z Włoch
-
Kürbishof Koller Smalec z pestek dyni, 90 g
- Z posiekanymi pestkami dyni
- Smalec wieprzowy
- Idealny do świeżego ciemnego chleba
-
Schadler Pasta z boczku i smalcu w słoiku, 190 g
- Z suszonym powietrzem boczkiem
- Udoskonalone smalcem
-
Brezzo Pasztet z kaczki z truflami, 145 g
- Mięso z kaczki i czarne trufle
- Wyśmienity i aromatyczny
- Do crostini i innych przekąsek
Wszystkie ceny zawierają VAT