ZabaLab Zabaudo - Pandoro & Zabaione 'Marsala Ambra 2004'
Klasyczne włoskie ciasto z kremem z pianki winnej z marsali z najlepszego rocznika
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Pandoro, czyli typowe włoskie ciasto bożonarodzeniowe z lekkiego ciasta drożdżowego, przyrządzane z masła, cukru i świeżych jaj od kur z wolnego wybiegu, które sami hodujemy. Torcik o bardzo tradycyjnym smaku obiecuje wyjątkową przyjemność i idealnie sprawdzi się jako słodki dodatek do kawy.
Dzięki temu zestawowi możesz spełnić marzenie prawdziwym włoskim deserze. Dodatkowym urozmaiceniem jest wyjątkowy krem Zabaione wykonany z Marsala Ambra 2004. Szczególnie aromatyczne winogrona nadają mocnej piance winnej niepowtarzalny smak.
Krem można zjeść na zimno, wyjęty z lodówki lub podgrzany. Idealnie nadaje się do tego podgrzanie w kąpieli wodnej.
Marki: | ZabaLab |
---|