Ragusa
Szwajcarska kreacja nugatowa o kultowym charakterze
Ragusa: 4 artykuły
-
Ragusa Baton czekoladowy, Blond - biała czekolada (100 g)
- Całe orzechy laskowe
- Najlepsze nadzienie pralinowe
- 3 rodzaje
-
Ragusa Pudełko upominkowe, Classique - klasyczny (400 g)
- 3 rodzaje do wyboru
- Najlepsze nadzienie pralinowe
- Całe orzechy laskowe
-
Ragusa Dla przyjaciół, Noir - gorzka czekolada (132 g)
- Całe orzechy laskowe
- Delikatne nadzienie pralinowe
- 3 rodzaje
-
Ragusa Mieszanka dla przyjaciół, 132 g
- Najlepsze nadzienie pralinowe
- Chrupiące, całe orzechy laskowe
- 3 rodzaje w jednym opakowaniu
Wszystkie ceny zawierają VAT
Kultowy produkt, który rozpływa się w ustach. W 1942 roku tabliczka czekolady ujrzała światło dzienne w cukierniczym świecie Szwajcarki Camille Bloch. Stworzenie kremowego nugatu i chrupiących orzechów laskowych szturmem podbiło wszystkich miłośników słodyczy na całym świecie. Do dziś produkcja rodzaju Classique przebiega według oryginalnej receptury. W międzyczasie asortyment uzupełniają pyszne rodzaje Noir i Blond - dla słodkiej udręki z dużym wyczekiwaniem.