ZabaLab - delikatesy i specjały prosto z Włoch
Włoski klimat na talerzu
Słynny lodziarz Alberto Marchetti tworzy najwyższej jakości włoskie specjały deserowe pod nazwą ZabaLab. W kreacjach ciast i pianek winnych swoje miejsce znajdują najlepsze włoskie składniki i wyłącznie świeże jaja od kur z wolnego wybiegu.
ZabaLab: 7 artykuły
-
ZabaLab Creme Zabaione Marsala & ciasteczka Krumiri, 150g + 40g (190 g)
- Z alkoholem
- 1 x Crema Zabaione 150 g
- Krumiri 40 g
-
ZabaLab Creme Zabaione, Marsala Klassik, 200 g
- Zawiera alkohol
- Marsala najlepszego rocznika
- Ze świeżych jaj z wolnego wybiegu
-
ZabaLab Creme Zabaione, Moscato Biologico Fontanafredda, 200 g
- Zawiera alkohol
- Niebiański deser
- Słodki Moscato d'Asti DOCG bio
-
ZabaLab Creme Zabaione, Marsala Ambra Riserva 2004, 200 g
- Zawiera alkohol
- Włoska pianka winna
- Jaja z wolnego wybiegu z własnej fermy kurczaków
-
ZabaLab Creme Zabaione, Moscato Passito di Strevi, 200 g
- Zawiera alkohol
- Świeże jaja z wolnego wybiegu
- Wyjątkowy smak
-
ZabaLab Creme Zabaione Marsala & Noasetti, 150g + 40g (190 g)
- Zawiera alkohol
- 1 x Crema Zabaione 150 g
- Kilka Noasetti 40 g
-
ZabaLab Creme Zabaione & liście kukurydzy, 150g + 40g (190 g)
- Zawiera alkohol
- 1 x Crema Zabaione 150 g
- Kilka liści kukurydzy 40 g