ZabaLab Creme Zabaione, Marsala Klassik, 200 g

Włoski klimat na talerzu

34,99 zł

(174,95 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 200 g

Dostępne po 4 grudnia

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Dostawa do piątek, 6 grudnia

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Zawiera alkohol
  • Marsala najlepszego rocznika
  • Ze świeżych jaj z wolnego wybiegu

Nr art.: IMT-ZAB01, Zawartość: 200 g, EAN: 8052109360006

Opis

Zabaione, znane również jako zabaglione, to typowy deser z Włoch. Słodki, aromatyczny krem ​​z pianki winnej od ZabaLab powstał na bazie świeżych jaj z wolnego wybiegu od naszych własnych kur, cukru z Włoch i najlepszej marsali. Gwarantujemy, że oryginał w słoiku będzie smakował jak świeżo zrobiony. Niebiański krem ​​podawaj na przykład z ciasteczkami i świeżymi owocami.

Krem można zjeść na zimno, wyjęty z lodówki lub podgrzany. Idealnie nadaje się do tego podgrzewanie w kąpieli wodnej.

Marki: ZabaLab
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, Po otwarciu przechowywać w lodówce
Składniki
  • cukier
  • wino Marsala
    • siarczyny
  • 23,7 % żółtko jajka [1]
  • skrobia ryżowa
  1. z wolnego wybiegu kat. A

Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania1185 / 283 kj / kcal
tłuszcz6,2 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe2,2 g
węglowodany51 g
  w tym cukier50 g
białko3,7 g
sól0,03 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla ZabaLab Creme Zabaione, Marsala Klassik

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Creme Zabaione, Marsala Klassik", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder