Testa - rybne przysmaki z Włoch
Wykwintne owoce morza w sycylijskim stylu
Testa: 3 artykuły
-
Testa Czerwony tuńczyk w organicznej oliwie z oliwek nativ extra "Sicilia IGP" - Buzzonaglia, 320 g
- Mięso blisko kości
- Ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
- Do dań z makaronu i fasoli
-
Testa Czerwony tuńczyk w organicznej oliwie z oliwek nativ extra "Sicilia IGP" - Ventresca, 190 g
- Delikatne mięso tuńczyka
- Natywna, organiczna oliwa z oliwek extra
- Idealny do bruschetty i innych
-
Testa Makrele w Caponacie, 330 g
- Słodko-kwaśny smak
- Makrele i Caponata
- Jako przystawka lub dodatek
Wszystkie ceny zawierają VAT
Od ponad 200 lat pokolenia rodziny Testa łowią ryby na Morzu Jońskim u wybrzeży Sycylii. Świeżo złowiony czerwony tuńczyk, anchois i makrela są w mgnieniu oka przerabiane na doskonałe przysmaki: razem ze składnikami śródziemnomorskimi, takimi jak oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, owoce cytrusowe, pomidory i przyprawy, skarby z ogrodu Neptuna zamieniają się w typowe dla tego kraju przysmaki . Wyselekcjonowana jakość mięsa rybnego i wyszukane receptury sals honorują również nazwę Testa poza Włochami - i nierozerwalnie łączą rodzinny biznes z kulinarną magią Sycylii.