Tempehmanufaktur Marynowany tempeh z łubinu, Bio
Pikantny składnik (nie tylko) do dań azjatyckich
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Tempeh to specjalność tradycyjnie wytwarzana z ziaren soi. Jednak w przypadku tego specjalnego wariantu producent tempeh ma łubin fermentowany szlachetną pleśnią. Dodatkowo tempeh marynowany jest w sosie łubinowym. Zapewnia to szczególnie obfity, pikantny aromat. Oprócz wyjątkowego smaku przekonuje również szybkie przygotowanie.
Przygotowanie: po prostu podgrzej trochę oleju na patelni. Gotowy do gotowania tempeh pokrój w paski lub kostki i podsmaż na średnim ogniu do uzyskania pożądanej chrupiącej konsystencji. Świetnie smakuje w azjatyckich potrawach z patelni lub jako sycący dodatek do sałatek, zup lub gulaszu.
Marki: | Tempehmanufaktur |
---|---|
Pochodzenie surowca: | Indonezja |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Tempehmanufaktur Marynowany tempeh z łubinu, Bio
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja