Rośliny strączkowe Sapore di Sole
Rośliny strączkowe: 22 artkułów
-
Sapore di Sole Bio czarna ciecierzyca, 400 g
- Mocny, aromatyczny smak
- Źródło białka i witamin
- Idealna w nowoczesnej kuchni
-
Sapore di Sole Bio ciecierzyca w słoiku, 300 g
- Delikatna konsystencja i wspaniały aromat
- Uzupełni zimne i ciepłe dania
- Zawiera wiele białka i błonnika
-
Sapore di Sole Bio fasola borlotti, 400 g
- Pełna w smaku
- Wszechstronna i atrakcyjna
- Źródło białka i błonnika
-
Sapore di Sole Bio soczewica łuskana, 400 g
- Aromatyczna i miękka
- Wszechstronna i prosta w użyciu
- Bezmięsne źródło białka
-
Sapore di Sole Bio biała fasola Cannellini w słoiku, 300 g
- Jedwabista konsystencja i delikatny smak
- Do zup, sałatek i innych
- Bogata w białko i błonnik
-
Sapore di Sole Bio fasola Munachedda, 250 g
- Przyjemny aromat i delikatny kąs
- Atrakcyjna i wszechstronna
- 100 % ekologiczna, specjalna uprawa
-
Sapore di Sole Bio fasola Risina di Spello, 250 g
- Mała, biała fasola
- Znana odmiana
- Z Umbrii
-
Sapore di Sole Bio groch polny zwyczajny, 250 g
- Mocny smak grochu
- Źródło białka bogate w minerały
- Wszechstronny
-
Sapore di Sole Bio czerwona soczewica, 400 g
- Intensywny smak
- Do potraw wegetariańskich i domowych
- Wspiera niskotłuszczowe dania
-
Sapore di Sole Bio fasola Tuvagliedda, 250 g
- Dekoracyjna i aromatyczna
- Wszechstronna
- Z włoskiej, specjalnej, ekologicznej uprawy
-
Sapore di Sole Bio fasola czarne oczko, 400 g
- Delikatny smak
- Wszechstronne zastosowanie
- Bogata w białko i witaminy
-
Sapore di Sole Bio groszek siewny, 400 g
- Wyśmienity i aromatyczny
- Udoskonala i wzbogaca
- Bez namaczania
-
Sapore di Sole Bio zielony groszek, 400 g
- Obrane i podzielone
- Wartościowe białko i węglowodany
- Sycące
-
Sapore di Sole Bio czarna fasola, 400 g
- Łagodny smak i delikatny kęs
- Jako dodatek, sałatka i nie tylko
- Dostawca białka, żelaza i fosforu
-
Sapore di Sole Bio fasola Borlotti w słoiku, 300 g
- Aromatyczna i bardzo delikatna
- Gotowa do podania
- Pełnowartościowa i bogata w białko
-
Sapore di Sole Bio soczewica beluga, 400 g
- Mocny smak z kęsem
- Jako dodatek, sałatka i wiele więcej
- Wysoka zawartość białka i niska zawartość tłuszczu
-
Sapore di Sole Bio soczewica umbryjska, 400 g
- Pyszna i szybka w przygotowaniu
- Do zup, past i innych
- Typowa dla środkowych Włoch
-
Sapore di Sole Bio fasola Zolfino, 350 g
- Do przystawek, sosów i pesto
- Marynowane w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia
- Doprawione czosnkiem, szałwią i pieprzem
-
Sapore di Sole Bio ciecierzyca, 400 g
- Lekko orzechowy aromat
- Wszechstronne zastosowanie
- Sycąca i lekkostrawna
-
Sapore di Sole Bio groszek w słoiku, 300 g
- Przyjemny w smaku i delikatny
- Gotowy do podania
- Bogaty w białko i błonnik
-
Sapore di Sole Bio fasola San Michele, 250 g
- Czerwona fasola
- Przetwarzane ręcznie
- Z Włoch
Wszystkie ceny zawierają VAT