Sapore di Sole Bio makaron z pszenicy durum Maccheroni Russello, 400 g
Wysoka jakość, która smakuje
20,99 zł
(52,48 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Z semoliną z Sycylii
- Ręcznie robiony
- Czas gotowania: 7 minut
Nr art.: EF-721002, Zawartość: 400 g, EAN: 8052286873740
Opis
Makaron Maccheroni z sycylijskiej semoliny z pszenicy durum Russello jest wytwarzany ręcznie. Po uformowaniu makaron jest delikatnie suszony w niskich temperaturach przez kilka dni - to jakość, która smakuje w wielu potrawach.
Czas gotowania: 7 minut
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Pochodzenie: | Włochy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Pochodzenie surowca: | Włochy |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1457 / 348 kj / kcal |
tłuszcz | 1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,1 g |
węglowodany | 72 g |
w tym cukier | 10 g |
substancje balastowe | 3,7 g |
białko | 11 g |
sól | 0 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio makaron z pszenicy durum Maccheroni Russello
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Bio makaron z pszenicy durum Maccheroni Russello", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
- Przepis: Wegańskie Satay Curry ze słodkimi ziemniakami
- Hit na każdym przyjęciu: własnoręcznie robione krokiety z Cádiz
- Przepis: Street Food z Izraela
- Typowe przyprawy Świąt Bożego Narodzenia - egzotyczne, pyszne i bardzo zdrowe!
- Tajemnice grillowania - wskazówki: Dobrze przyprawiony początek sezonu grillowania.