Różne polewy, kuwertury i czekolady do pieczenia
Kuwertura i czekolada do pieczenia: 12 artkułów
-
Lindt Kuwertura Lindt, biała (500 g)
- Najwyższej jakości
- Łatwa w przygotowaniu
- 500 gramów w opakowaniu
-
Manner Czekolada, 250 g
- 41% zawartości kakao
- Do gotowania i pieczenia
- Delikatny, gorzki smak
-
Rapunzel Organiczna biała kuwertura, 200 g
- Rozpływająca się w ustach
- Z wanilią Bourbon
- Do pieczenia i jako polewa
-
Rapunzel Organiczna kuwertura z gorzkiej czekolady, 200 g
- 60% zawartości kakao
- Do pieczenia i jako polewa
- Ze szczyptą wanilii
-
Manner Kuwertura - czekolada gorzka, 200 g
- Z własnej produkcji
- Do polew, deserów i nie tylko
- W zamkniętym opakowaniu recyklingowym
-
Manner Czekolada 70%, 150 g
- Gorzka czekolada
- Szczególnie delikatna
- Z prawdziwą wanilią bourbon
-
Manner Kuwertura z mlecznej czekolady, 200 g
- Z własnej produkcji
- Do polew, deserów i nie tylko
- W zamkniętym opakowaniu recyklingowym
-
Zotter Schokoladen Organiczna delikatna kuwertura - 100% czystego kakao, 120 g
- Bezpośrednio z ziaren
- Z peruwiańskiego kakao
- Doskonały smak
-
Zotter Schokoladen Organiczna delikatna kuwertura 50%, 130 g
- intensywna mleczna czekolada
- Z prawdziwą wanilią
- 50% zawartości kakao
-
Rapunzel Organiczna, mleczna kuwertura, 200 g
- 37% kakao
- Jako polewa lub do pieczenia
- Z aromatyczną nutą waniliową
-
Zotter Schokoladen Organiczna delikatna kuwertura - 40% czekolada mleczna, 130 g
- Z prawdziwego mleka z Tyrolu
- Nierafinowany cukier trzcinowy
- Doprawiona prawdziwą wanilią
-
Manner Kuwertura z białej czekolady, 200 g
- Z własnej produkcji
- Do polew, deserów i nie tylko
- W zamkniętym opakowaniu recyklingowym
Wszystkie ceny zawierają VAT