Lorenzo il Magnifico
Wysokiej jakości produkty z Toskanii
Lorenzo il Magnifico: 13 artkułów
-
Lorenzo il Magnifico Makaron linguine z cytryną i pieprzem, 250 g
- Oryginalny włoski
- Wykonany ręcznie
- Czas gotowania: 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron linguine z atramentem z ośmiornicy, 250 g
- Specjalność Toskanii
- Intensywny kolor
- Czas gotowania: 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron tagliolini z truflą, 250 g
- Makaron z semoliny z pszenicy durum
- Bez konserwantów i barwników
- Czas gotowania: 5 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron linguine z szafranem, 250 g
- Makaron toskański
- Naturalnie barwiony
- Czas gotowania: 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron linguine z czosnkiem i bazylią, 250 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Bez konserwantów i barwników
- Czas gotowania: 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron tagliatelle z borowikami, 250 g
- Wykonany ręcznie
- Z kiełkami pszenicy
- Czas gotowania: 8 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron linguine canapa, 250 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Orzechowy smak
- Czas gotowania 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makron linguine z ostrą papryką, 250 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Z kiełkami pszenicy
- Czas gotowania: 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron linguine finocchio, 250 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Przyjemnie pikantny
- Czas gotowania 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron linguine tricolore, 250 g
- Z kiełkami pszenicy
- Naturalne, barwiące ekstrakty
- Czas gotowania 6-7 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron tagliolini z pomidorami, 250 g
- Łagodny i owocowy smak
- Świetny kolor
- Czas gotowania: 5 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron fettuccine z oliwkami, 250 g
- Z kiełkami pszenicy
- Wspaniały aromat
- Czas gotowania: 5-6 minut
-
Lorenzo il Magnifico Makaron tagliolini z łososiem, 250 g
- Wykonany ręcznie
- Z semoliny z pszenicy durum
- Czas gotowania: 5 minut
Wszystkie ceny zawierają VAT
Region Toskanii znany jest z prostej włoskiej kuchni domowej. Cebula, oliwa z oliwek i chleb są wszechobecne. Do aromatyzowania używa się rozmarynu, szałwii, tymianku i innych intensywnych ziół. Mięso zazwyczaj podaje się w formie dziczyzny. Zając, królik i dzik regularnie trafiają na toskańskie talerze.
I oczywiście nie powinno zabraknąć tradycyjnego włoskiego makaronu! Czysto naturalne składniki bez sztucznych konserwantów i barwników są starannie przetwarzane ręcznie i przekształcane w pyszne produkty makaronowe.