LaSelva Bio Fusilli, 500 g
Idealne z pesto lub sosem pomidorowym
8,43 zł 9,99 zł -16%
(16,86 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wyprodukowane z organicznej semoliny z pszenicy durum
- Tradycyjnie wykonane
- Szorstka tekstura
Nr art.: BIOG-329896, Zawartość: 500 g, EAN: 8053323644217
Kupowane często z LaSelva Bio Penne, 500 g


Opis
Te fusilli są wykonane z organicznej semoliny z pszenicy durum z Toskanii i zostały wyprodukowane przy użyciu tradycyjnego procesu. Ciasto jest wyciskane powoli i pod wysokim ciśnieniem przez perforowane dyski z brązu, co zapewnia makaronowi nie tylko dużą gęstość, ale także imponującą odporność na gotowanie i gryzienie!
Dzięki swojej szorstkiej konsystencji sosy bardzo dobrze przylegają do makaronu, co gwarantuje najlepszą przyjemność z makaronu!
Czas gotowania: 11 minut
Marki: | LaSelva |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie |
Może zawierać śladowe ilości: | F - soja, M - gorczycy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Składniki
semolina z pszenicy durum[1]
- z certyfikowanej produkcji ekologicznej
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 0 / 0 kj / kcal |
tłuszcz | 350 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,3 g |
w tym nienasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
węglowodany | 71 g |
w tym cukier | 2,5 g |
białko | 12 g |
sól | 0 g |