LaSelva Bio Spaghetti n°5, 500 g
Kulinarne arcydzieło prosto z Włoch
8,43 zł 9,99 zł -16%
(16,86 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wyprodukowane z organicznej semoliny z pszenicy durum
- Delikatnie suszone
- Nierówna powierzchnia
Nr art.: BIOG-329894, Zawartość: 500 g, EAN: 8053323644187
Kupowane często z LaSelva Bio Penne, 500 g


Opis
Te pyszne spaghetti są wykonane z najlepszej organicznej semoliny z pszenicy durum pochodzącej z Włoch i są nadal produkowane tradycyjnie. Ciasto przeciska się przez perforowane krążki z brązu, a następnie delikatnie suszy, aby zachować pełnię smaku.
Szorstka konsystencja spaghetti sprawia, że idealnie komponuje się z sosami - idealne do spaghetti aglio, olio e peperoncini i wszelkich sosów pomidorowych!
Czas gotowania: 11 minut
Marki: | LaSelva |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie |
Może zawierać śladowe ilości: | F - soja, M - gorczycy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Składniki
semolina z pszenicy durum[1]
- z certyfikowanej produkcji ekologicznej
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 2219 / 530 kj / kcal |
tłuszcz | 1,3 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
węglowodany | 71 g |
w tym cukier | 2,5 g |
białko | 12 g |
sól | 0 g |