La Piedra Redonda Migdały Marcona
Królowa migdałów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Migdały Marcona z Hiszpanii uważane są przez koneserów za „królową migdałów”. Ich delikatny, słodki smak uwydatnia się podczas pieczenia w wysokiej jakości oliwie z oliwek. Szczypta soli to kulinarna wisienka na torcie.
Marki: | La Piedra Redonda |
---|---|
Pochodzenie: | Hiszpania |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla La Piedra Redonda Migdały Marcona
1 recenzja klienta w innym języku
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja