Fink's Delikatessen Syrop z kandyzowanymi orzechami włoskimi - w plastrach
Na ciepło i zimno!
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Kandyzowane orzechy włoskie mają różne zastosowanie, na zimno, można je lekko podgrzać, smażyć na maśle! Słodka rozkosz: lody waniliowe udoskonalić drobnymi kandyzowanymi orzechami i balsamicznym octem jabłkowym.
Do pasztetów, sera, dziczyzny, pieczeni i deserów. Nadaje się również do pieczenia.
Przepis: Na pieczoną polędwicę wołową
Polędwicę natrzeć solą, pieprzem i ostrą musztardą, uformowaną pieczeń i owinąć nićmi. W brytfannie rozgrzać oliwę z oliwek i położyć mięso wraz z czosnkiem i szalotką. Następnie całość włożyć do piekarnika w temperaturze 190°C na 15 minut. Mięso polewać tłuszczem spod pieczeniu i obracać. Następnie filet owinąć folią aluminiową i pozostawić na ok. 10 minut. Na patelni rozpuścić masło i wymieszać z rozmarynem i dodać kandyzowane orzechy w plastrach oraz ocet balsamiczny i lekko karmelizować. Usunąć z mięsa nici i pokroić.
Marki: | Fink's Delikatessen |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
Pochodzenie surowca: | Austria |
Dodatkowe informacje
wartość odżywcza | 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 419 kcal |
tłuszcz | 29 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2 g |
węglowodany | 59 g |
w tym cukry | 29 g |
białko | 12 g |
sól | 0,39 g |
Składniki: kandyzowane orzechy włoskie, cukier, woda, przyprawy, wanilia
Zawarte alergeny: orzechy
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Fink's Delikatessen Syrop z kandyzowanymi orzechami włoskimi - w plastrach
2 recenzje klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 2 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja