BIO PRIMO Olej sezamowy nativ tłoczony na zimno, 250 ml
Wykwintny olej do doprawiania i gotowania
19,99 zł
(79,96 zł / l, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Delikatny smak sezamu
- Do azjatyckiej kuchni i innych
- Zimne potrawy i ciepła kuchnia
Nr art.: MM-99486, Zawartość: 250 ml, EAN: 2200256292480
Opis
Ten wartościowy, tłoczony na zimno olej sezamowy zachwyci swoim orzechowym smakiem sezamu i delikatną konsystencją. Nada różnym sosom i marynatom wyśmienitego aromatu i delikatności. Również ciepłe potrawy takie jak zupy czy sosy zyskają tych delikatnych i wyrazistych cech. W kuchni azjatyckiej używany jest często do smażenia i smażenia w oleju - idealny do najlepszych przepisów.
Wskazówka: przechowywać dobrze zamknięty, z dala od światła słonecznego, gorąca i wilgoci. Produkt jest wegański.
Marki: | BIO PRIMO |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Pochodzenie: | Niemcy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać szczelnie zamknięte, Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Składniki
- 100 % olej sezamowy [1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 3467 / 828 kj / kcal |
tłuszcz | 92 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 15 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 0 g |
sól | 0 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla BIO PRIMO Olej sezamowy nativ tłoczony na zimno
5 gwiazdek | | 3 | (60%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 2 | (40%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
5 ocen
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Olej sezamowy nativ tłoczony na zimno", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
- Styryjski olej z pestek dyni - zdrowy i smakowity
- Wszystko na temat czerwonych buraków i przepis na czekoladowe ciasto z burakami
- 7 wskazówek jak poprawnie przechowywać zioła i przyprawy
- Trzy wskazówki, dzięki którym pieczone jabłka będą jeszcze lepsze
- Sztuka aromatyzowania: profesjonaliści lubią proste rozwiązania