Zotter Schokoladen Słodka przerwa, 70 g
Wypełniona nugatem z migdałów i orzechów laskowych
21,99 zł
(314,14 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Udoskonalona karmelizowanymi migdałami
- Ręcznie robiona
Nr art.: ZSM-16515, Zawartość: 70 g, EAN: 9006403053149
Opis
Zrób sobie wspaniałą przerwę. Czekolada mleczna z 50% zawartością kakao jest wypełniona mieszanką nugatu migdałowego i orzechowego. Powyżej chrupiąca warstwa ciastek migdałowych.
Marki: | Zotter Schokoladen |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE, Fair |
Pochodzenie: | Austria |
Może zawierać śladowe ilości: | E - orzeszki ziemne, H - orzechy, N - nasiona sezamu |
Składniki
- rohrzucker [1]
- masło kakaowe [1]
- migdały [2]
- masa kakaowa [1]
- Pełne mleko w proszku [2]
- orzechy laskowe [2]
- mąka pszenna [2]
- Masło [2]
- Odtłuszczone mleko w proszku [2]
- całe jaja [2]
- słodka serwatka w proszku [2]
- cukier trzcinowy [1]
- karmel w proszku [2]
- lecytyna sojowa [3]
- sól kamienna
- strąki wanilii w proszku [2]
- kardamon [2]
- kwiaty róży [2]
- prawdziwy badian właściwy [2]
- cytryna w proszku [2]
- cynamon [2]
- 50 % min. zawartość kakao (w ciemnej mlecznej czekoladzie)
- Ze sprawiedliwego handlu, udział sprawiedliwego handlu ogółem: 61% / z kontrolowanego rolnictwa ekologicznego
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
- Emulgator / z kontrolowanej uprawy biologicznej
Może zawierać śladowe ilości orzechów wszelkiego rodzaju, orzeszków ziemnych oraz nasion sezamu.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 2374 / 567 kj / kcal |
tłuszcz | 40 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 18 g |
węglowodany | 44 g |
w tym cukier | 36 g |
białko | 9,5 g |
sól | 0,22 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Zotter Schokoladen Słodka przerwa
4,3 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (33%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 2 | (66%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
3 oceny
- Nie jest dostępna żadna recenzja