Opis
Doskonale wyważona czekolada z górskiego mleka prowadzona poprzez delikatne masło kakaowe , dokładnie w 37 ° C ( temperatura ciała) topione. Otoczona słodkością surowego cukru trzcinowego i prawdziwej wanilii burbońskiej , bezpośrenio z Madagaskaru. Kolizja czołowa wszystkich skałdników o najwyższej jakości.
Marki: | Zotter Schokoladen |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
Dodatkowe informacje
Składniki:
Masło kakaowe °, surowy cukier trzcinowy °, pełne mleko w proszku °, syrop glukozowy °, słodka serwatka w proszku °, odtłuszczone mleko w proszku °, cały cukier trzcinowy °, wanilia °, emulgator: lecytyna sojowa °, sól, cynamon °
Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych i sezamu.
Wartość odżywcza | 100g |
---|---|
Energia kcal | 567 |
Energia kJ | 2359 |
Tłuszcz | 42 |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 26 |
Węglowodany | 41 |
w tym cukry | 41 |
Białko | 7.2 |
Sól | 0.4 |