Soczewica do gotowania
Soczewica: 12 artkułów
-
Sapore di Sole Bio czerwona soczewica, 400 g
- Intensywny smak
- Do potraw wegetariańskich i domowych
- Wspiera niskotłuszczowe dania
-
Rapunzel Organiczna zielona soczewica w puszce, 400 g
- Delikatnie podgotowana
- Bez namaczania i gotowania
- Orzechowe i aromatyczne
-
Cosmoveda Masoor Dal Sabut - czerwona soczewica cała BIO, 500 g
- Wysokiej jakości białko
- Krótki czas przygotowania
- Surowy produkt spożywczy
-
BioKing Brązowa soczewica bio, 500 g
- Krótki czas gotowania
- Pochodzenie: Turcja
-
Sapore di Sole Bio soczewica umbryjska, 400 g
- Pyszna i szybka w przygotowaniu
- Do zup, past i innych
- Typowa dla środkowych Włoch
-
Sapore di Sole Bio soczewica łuskana, 400 g
- Aromatyczna i miękka
- Wszechstronna i prosta w użyciu
- Bezmięsne źródło białka
-
Cosmoveda Masoor Dal Gota - czerwona soczewica obrana cała BIO, 500 g
- Wysokiej jakości białko
- Krótki czas przygotowania
- Surowy produkt spożywczy
-
BioKing Zielona soczewica bio, 500 g
- Stała konsystencja
- Szczególnie aromatyczna
- Krótki czas gotowania
-
Alnatura Bio soczewica w puszcze, 400 g
- Ugotowana i gotowa do podania
- Do sałatek, zup i innych
- Wegańska, w 100% z upraw ekologicznych
-
Cosmoveda Masoor Dal Dhuli - czerwona soczewica, obrana i przepołowiona, bio, 500 g
- Szybko gotowana
- Dodatek wysokobiałkowy
-
Sapore di Sole Bio soczewica beluga, 400 g
- Mocny smak z kęsem
- Jako dodatek, sałatka i wiele więcej
- Wysoka zawartość białka i niska zawartość tłuszczu
Wszystkie ceny zawierają VAT