Tartuflanghe Sos oliwkowo-truflowy, 90 g
Śródziemnomorska przyjemność
47,99 zł
(533,22 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Pasta z oliwek i letnich trufli
- Do przyprawiania i uszlachetniania
- Doskonały również jako dip
Nr art.: IMT-TL02AN005, Zawartość: 90 g, EAN: 8010939403140
Opis
Delikatna pasta z oliwek, kaparów i sardelek jest przez smakoszy nazywana „tapenadą”. Ten przysmak, pochodzący z południowej Francji, jest uszlachetniany przez TartufLanghe z ekskluzywnymi letnimi truflami z Piemontu.
Zastosowanie: Podawać na świeżym lub tostowanym chlebie, jako dip lub do uszlachetniania i przyprawiania makaronów, dań rybnych i mięsnych lub sosów sałatkowych.
Marki: | Tartuflanghe |
---|---|
Forma diety: | Bez glutenu |
Pochodzenie: | Włochy |
Właściwości: | bezglutenowy |
Składniki
- pieczarki (Agaricus bisporus)
- 32 % oliwki
- oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
- 3 % letnie trufle (Tuber aestivum Vitt.)
- kapary
- sardela
- aromat
- sól
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1327 / 317 kj / kcal |
tłuszcz | 33 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5 g |
węglowodany | 1 g |
w tym cukier | 1 g |
białko | 3,1 g |
sól | 0,34 g |