Taifun - tofu i specjały wegańskie
Najróżniejsze alternatywy tofu wyprodukowane z soi z Europy
Taifun: 13 artkułów
-
Taifun Bio serdelki wędzone, 250 g
- Pyszny, wędzony smak
- Chrupiące kiełbaski wegańskie
- Na grilla i na patelnię
-
Taifun Bio tofu naturalne, 400 g
- Tradycyjne tofu bazowe
- Wszechstronne zastosowanie
- Zawiera pełnowartościowe białko roślnne
-
Taifun Bio jedwabiste tof, 400 g
- Neutralny smak
- Wszechstronne zastosowanie
- Alternatywa dla jogurtu, śmietany czy śmietanki
-
Taifun Bio FeTo naturalny, 200 g
- Sfermentowany produkt z tofu
- Idealny dla smakoszy, którzy dopiero poznają smak tofu
- Podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio tofu z bazylią, 200 g
- Ze świeżymi ziołami
- Świetne jako dodatek
- Można podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio tofu wędzone klasyczne, 200 g
- Wyśmienicie wędzone
- Wszechstronne zastosowanie
- Można podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio tofu wędzone z migdałami i sezamem, 200 g
- Wędzony wariant
- Z prażonymi migdałami i sezamem
- Smakuje na ciepło i zimno
-
Taifun Bio Tofiner - parówki z tofu, 300 g
- Klasyk zinterpretowany na nowo
- Wszechstronne zastosowanie
- Podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio tofu serdelki na grilla, 250 g
- Ulubione kiełbaski z tofu
- Delikatnie doprawione pieprzem
- Do podania na ciepło
-
Taifun Bio filety do smażenia z czosnkiem niedźwiedzim, 160 g
- Ze świeżym czosnkiem niedźwiedzim
- Intensywny smak
- Do spożywania na ciepło
-
Taifun Bio filety do smażenia w japońskim stylu, 160 g
- Naturalne
- Tradycyjnie japońskie
- Subtelne doprawione
-
Taifun Bio tofu Terrine Graffiti, 200 g
- Z kawałkami papryki
- Szczególnie duża zawartość jodu
- Można podawać na zimno lub ciepło
Wszystkie ceny zawierają VAT
Wszystko zaczęło się w latach 80-tych w małej grupie ludzi, których łączyła pasja do tofu i które lubiły przekąski sojowe. Ta grupa była w stanie przekonać coraz większą liczbę ludzi o swoich preferencjach, aż dotarli do punktu, w którym powstała marka Taifun.
Taifun oferuje różnorodne wariacje tofu i wegańskie specjały: od klasycznego naturalnego tofu po tofu wędzone, tofu z bazylią, pomidorem lub curry, tofu jedwabiste, a także wegańskie wędliny czy kiełbaski - z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie! Od 2017 roku europejskie, ekologiczne nasiona soi pozyskiwane są od rolników kontraktowych wyłącznie z Niemiec, Austrii i Francji.
Przekonaj się i wypróbuj!