Sapore di Sole Bio Pici makaron z semoliny z pszenicy durum, 500 g
Makaron powstały w procesie brązowania do każdej potrawy
20,99 zł
(41,98 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Aromatyczny i bez jajka
- Toskańska sztuka rzemieślnicza
- Nie rozgotowuje się i syci
Nr art.: EF-592013, Zawartość: 500 g, EAN: 8052286870350
Kupowane często z Sapore di Sole Sos „La Peperina”
Opis
Prawdziwe rękodzieło z Toskanii! Receptura zawiera tylko regionalnie wyprodukowaną semolinę z pszenicy durum. Tradycyjna porcedura brązowania w delikatnej temperaturze nadaje temu makaronowi dwóch pożądanych cech: nie rozgotowuje się i dobrze wchłania kremowe sosy. Do tego ciasto to jest lekkostrawne i dzięki przygotowaniu bez jajek niezbyt ciężkie - idealny do wszystkich makaronowych kreacji!
Wskazówka: producent zaleca czas gotowania od 20 do 22 minut, według uznania.
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Pochodzenie: | Włochy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Pochodzenie surowca: | Włochy |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1478 / 353 kj / kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,2 g |
węglowodany | 79 g |
w tym cukier | 4,2 g |
substancje balastowe | 2,7 g |
białko | 11 g |
sól | 4 g |
Akcesoria
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio Pici makaron z semoliny z pszenicy durum
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja